Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

affiliates | GLOSSYBOX SE

GLOSSYBOX

RABATT & EXTRA SKÖNHETSBOX

Upptäck månadens GLOSSYBOX med Glossy Wonderland tema. Nu får du en extra, skönhetsbox på köpet och din första box för endast 119 kr. Totalt värde över 1500 kr. Kod: DOUBLE

GLOSSYBOX MARS

I GLOSSYBOX mars har vi packat ner fem skönhetsfavoriter vi behöver i vår. Dessutom har vi gömt en Golden Ticket i ett flertal boxar. Blir du den lyckliga? Beställ idag med koden DOUBLE så får du din första GLOSSYBOX och en lyxig ögonmask samt en hemlig skönhetsbox gratis. Alltid gratis frakt!!

BESTÄLL NU

VI AVSLÖJAR...

Stråla ikapp med vårsolen genom att inkludera en flytande highlighter i din look! I mars får alla testa The Flawless Liquid Highlighter från Joséphine Cosmetics. Dessutom kan du jobba på brännan med du sover med James Reads “Sleep Mask Tan Body” som ger ett fantastiskt och naturligt resultat utan den otrevliga brun-utan-sol-doften. Testa själv!

BESTÄLL NU
*Koden DOUBLE måste uppges i kassan för att ta del av erbjudandet om en extra gåva från Mudmusky på köpet som är packad i din box. Dessutom får du en extra, hemlig skönhetsbox. Löpande månadsbox har endast 1 månads uppsägningstid. Övriga prenumerationer behöver sägas upp den sista dagen i månaden innan du får din sista box, om du inte önskar en förnyelse.