Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

June 2023 Fresh Breeze Glossy Mag | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag June 2023 banner

Hej Glossies,

Vår junibox "Fresh Breeze" låter dig drömma dig bort mot solen, havet och de kalkvita husen vid Medelhavet. Njut av vinden i håret och att få känna solstrålarna mot din kind. Med produkterna i vår specialdesignade box blir du redo för sommarens alla äventyr!

"Fresh Breeze”-boxen innehåller fem beautyprodukter, varav ett rosa nagellack från Emite Cosmetics, en fuktboostande ansiktskräm från BABOR och en hårkräm från Brave New Hair. Sa vi att den är specialdesignad i ett blått och vitt mönster som får oss att drömma oss bort mot medelhavet? Vi hoppas du kommer gilla boxen lika mycket som vi gör!

Stay Glossy!

Louice och resten av Team GLOSSYBOX

Läs mer om månadens box

Upptäck svamparnas kraft i hudvård

Svamp som hudvårdsingrediens har länge varit poppis i USA och Asien, och framförallt i Sydkorea där det nästan blivit ‘mainstream’. I Sverige är det inte lika välbekant men nu får en del av er Glossies chans att pröva på hudvård med den omtalade ingrediensen. I juniboxen får nämligen några testa en produkt från Origins som innehållar Reishi- och Chagasvampar som stärker hudbarriären. Läs mer här nedan!

LÄS MER

Right Now

Tjäna GLOSSY credits att shoppa för!

Vi vill väldigt gärna veta vad du tyckte om produkterna i GLOSSYBOX juni "Fresh Breeze"-edition! Klicka här nedan för att fylla i produktenkäterna. Som tack får GLOSSY credits som du kan använda på lookfantastic.se. Där hittar du varumärken som MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay och många fler. Psst! Du får även GLOSSY credits om du värvar en vän eller lämnar en produktrecension. Logga in på ditt konto redan i dag för att börja samla Glossy Credits!

Fyll i enkäterna här
Next box

Nästa box:
Summer Escape

Vilken plats i världen drömmer du om när du behöver fly verkligheten en stund? Juliboxen "Summer Escape" skickar iväg dig till sommarheta städer så som Barcelona och Los Angeles där solnedgångarna, palmerna och stränderna är oemotståndliga. I boxen har vi packat ner allt du behöver för den ultimata sommarsemestern. Bland annat får du ett serum från Wild Science Lab, ett läppbalsam med SPF 50+ från Bondi Sands och en ögonskuggspalett från Lottie London. Så kära Glossie, vilken drömdestination kommer du fly till nu i sommar?