Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

July 2023 Summer Escape Glossy Mag | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag July 2023 banner

Hej Glossies,

Det bästa med sommaren är att vardagen får ett magiskt filter över sig. De ljusa och långa kvällarna där man inte behöver någon jacka gör att verklighetens måsten får en paus. Nu får man verkligen göra en "Summer Escape" från allt som har med stress, tempo och hets att göra. Kanske njuter du av slappa sommardagar, eller så kanske du föredrar en fartfylld semester? Oavsett om du tillbringar dagarna med att surfa i Los Angeles eller på stranden i Falkenberg hoppas vi att du får en skön och härlig sommar!
Månadens box innehåller allt du behöver för den ultimata sommarsemestern! Bland annat får ett serum rikt på C-vitamin, en ögonskuggspalett med matta och skimriga skuggor i varma toner och ett läppbalsam med SPF50+. Vi hoppas du gillar boxen lika mycket som vi gör!

Stay Glossy och ha en fin sommar

Louice och resten av Team GLOSSYBOX

Läs mer om månadens box

Pigmentfläckar? Då borde du testa Cetaphils nya hudvårdsserie!

Om du har lätt för att få pigmentfläckar under sommaren tror vi att du kommer gilla Cetaphils nya serie Bright Healthy Radiance! Du får en komplett hudvårdsrutin med produkter som är kliniskt bevisade att minska pigmentfläckar och jämna ut hudtonen på bara fyra veckor. Hemligheten är en unik teknologi med bland annat niacinamid!

LÄS MER
Bookbeat annons
Next box

Nästa box:
Bold, Brave & Beautiful

Ta steget och våga vara dig själv ända ut i fingerspetsarna i sensommar! I augusti följer vi mottot “Bold, Brave & Beautiful” där vi vill inspirera dig till att stå emot normer och strunta i vad andra tycker eller tänker. Dessutom har vi inte bara en utan tre specialdesignade boxar nu i augusti. Vi håller inte tillbaka och satsar på färgstarka makeuplooks och stort, glammigt hår som står ut. För allt vi vill den här månaden är att synas och höras! Därför har vi packat ner produkter i augustiboxen som hjälper dig att bli den självsäkraste, modigaste och vackraste versionen av dig själv! Bland annat får du en produkt för brynen från Pixi, en kroppskräm från Rituals och ett läppbalsam från Carmex.
Psst! Många av er trogna prenumeranter har sagt att ni saknar GLOSSY Mag i tryckt format. I augusti gör den comeback för enda gången i år! Se fram emot ett fullspäckat magasin med massa inspiration, trendspaning och spännande intervjuer.