Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

Black Friday 2023 | GLOSSYBOX | Black Week

BLACK FRIDAY 2024 0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0

Vad är Black Friday?

Black Friday är årets största shoppingupplevelse! Black Friday är ursprungligen en amerikansk företeelse och inträffar dagen efter Thanksgiving. ""Den svarta fredagen"" brukar inofficiellt anses vara den ""första dagen"" för julshopping och med tiden har dess popularitet växt och har nu spridit sig till andra länder. Sedan ett par år tillbaka har den här dagen även firats i Sverige med otaliga rabatter och erbjudanden från olika återförsäljare, butiker och butiker online. Tack vare rabattkampanjerna under Black Friday får konsumenter möjlighet att handla till exempel julklappar både till sig själva och nära och kära till ett mycket bättre pris.

När är Black Friday?

I år infaller Black Friday fredagen 24 november. Erbjudanden börjar ofta vid midnatt och fortsätter genom följande helg (Cyber ​​​​Weekend) till och med Cyber ​​​​Monday måndagen 27 november. Black Friday är ett mycket populärt evenemang, vilket innebär att de bästa erbjudandena säljer slut snabbt – skynda dig och vänta inte med ditt köp!

Vad händer under Black Friday på GLOSSYBOX?

Black Friday är en av GLOSSYBOX viktigaste kampanjer under året! Vi lanserar inte bara vår exklusiva GLOSSYBOX Black Friday Limited Edition, vi släpper dessutom en rad andra otroliga skönhetsfynd på siten. Håll utkik efter mystery boxar, paketerbjudanden och bra rabatter på GLOSSYBOX prenumerationsplaner. Och det är inte allt!

Vad är GLOSSYBOX Black Friday Limited Edition-box?

En exklusiv och limiterad box som lanseras på Black Friday! GLOSSYBOX Black Friday Limited Edition är den perfekta presenten till dig själv eller någon du tycker om särskilt mycket. 


Vem kan ta del av GLOSSYBOX Black Friday-erbjudanden?

Alla kan ta del av GLOSSYBOX exklusiva Black Friday-erbjudaden! Både prenumeranter och icke-prenumeranter har möjlighet att köpa GLOSSYBOX Black Friday Limited Edition-box, mystery boxar och våra tidsbegränsade paketerbjudanden. GLOSSYBOX-prenumeranter hittar dock ännu fler erbjudanden och rabatter i Glossy Lounge!