🌊 “Silk Balm Icy Cryo-Plumping Lip Balm” från HUDA Beauty på köpet! Värde 359 kr 🌊

Månadens skönhetsbox

GLOSSYBOX Augusti - Födelsedagsmånad

GLOSSYBOX FYLLER ÅR

Ladda upp inför sensommaren med en festlig box innehållandes både smink och hudvård! I månadens box hittar du fem beautyprodukter till ett värde över 850 kr. Bli en Glossie idag för endast 100 kr!

GLOSSYBOX FYLLER 10 ÅR!

Gör dig redo för GLOSSYBOX 10-årsjubileum! Ett helt decennium av beautyöverraskningar och glossy moments firar vi med en glittrande födelsedagsbox. Den festliga utgåvan innehåller en lyxig mix av bland annat hudvård och makeup. Fem produkter, totalt värde över 850 kronor. Just nu blir boxen din för endast 109 kr med kod: BDAY

BESTÄLL NU

THE BODY SHOP'S IKONISKA FAVORIT

I augusti får alla Glossies ett ikoniskt body butter från The Body Shop! Mango, Avokado, Argan eller Almond Milk – vilken doft finns i din box?

BESTÄLL NU

PRO-COLLAGEN MARINE CREAM

Upptäck ELEMIS, vars vision är att skapa hudvårdsprodukter som är så nära naturen som möjligt – i kombination med banbrytande teknologi och forskning. En riktig återfuktare som vi älskar!

BESTÄLL NU

LOTTIE LONDON OMBRÉ BLUSH

Den enklaste vägen till en piggare look stavas rouge. Med hjälp av ett koralltonat blush adderar du naturlig fräschör och lyster till din makeup. I månadens GLOSSYBOX får alla testa veganska “Ombré Blush" från Lottie London.

BESTÄLL NU

Våra tidigare GLOSSYBOX månadsboxar

*Erbjudandet om att få den första boxen för endast 109 kr gäller vid start av löpande Glossybox-prenumeration. Koden BDAY måste uppges i kassan. Endast en månads uppsägningstid.