=

GLOSSYBOX i färgstarkt designsamarbete med Carolina Gynning

GLOSSYBOX inleder nytt spännande samarbete med konstnärinnan och designern Carolina Gynning och har tillsammans skapat en unik box för juni. Boxen, som är klädd i Carolinas färgstarka konstverk Ibiza Queen, är en hyllning till den starka och oberoende kvinnan och ämnar skapa nyfikenhet och en vilja att veta mer. Ledord som går hand i hand med visionen hos GLOSSYBOX.

GLOSSYBOX by Gynning-stapel-print

Efter en lång rad spännande och kreativa designsamarbeten hos GLOSSYBOX går nu turen till konstnärinnan och mångsysslaren Carolina Gynning att få sätta sin egen prägel på boxen. Hennes färgstarka konst går sällan obemärkt förbi, detsamma gäller även för hennes specialdesignade box som blir juni månads box. Konstverket Ibiza Queen som klär boxen är skapad med inspiration från den vackra paradisön Ibiza som är en fristad för Carolina dit hon åker med sin familj för att samla inspiration, koppla av och bara njuta.

”Ibiza Queen är ett verk som föreställer en stark och oberoende kvinna. Jag tycker att det är viktigt att man känner ett djup när man tittar på min konst. Skönhet börjar inifrån och det finns inget vackrare än en kvinna som vågar visa känslor. Genom att använda spännande färgkombinationer vill jag skapa en nyfikenhet hos betraktaren, en nyfikenhet av att vilja veta mer”, säger Carolina Gynning.

Boxen som kommer gå ut till GLOSSYBOX ca 50 000 prenumeranter är fylld med personligt utvalda skönhetsprodukter som är minst lika inspirerande som Carolinas konst. Bland annat kommer boxen innehålla juveltatueringar från Lulu DK, en personlig favorit hos Carolina själv och det självklara valet bland Hollywoodstjärnorna.

”Genom samarbetet med Carolina Gynning fortsätter vi att utmana både oss själva som varumärke och vad vi kan göra med vår box. Carolina har en fantastisk stark personlighet och räds inte att sticka ut från mängden eller tänja på gränserna, något som vi har gemensamt och som gör vårt samarbete så spännande. Carolina har valt att klä vår box i sitt starka konstverk Ibiza Queen och genom att leka med boxens alla sidor skapat ett spännande tredimensionellt verk som verkligen visar på nytänkande. Det känns även roligt att kunna bidra till att göra Carolinas konst tillgänglig för fler, säger Victoria Senkpiel, Managing Director på GLOSSYBOX.

Carolina Gynnings specialdesignade box kommer finnas till försäljning från slutet av maj i begränsad upplaga så länge lagret räcker. En löpande månadsprenumeration på GLOSSYBOX kostar 139 kr per månad, en 6-månaders prenumeration 699 kr och en 12-månaders prenumeration 1299 kr.

Carolina Gynning föddes den 6 oktober 1978. Uppväxten i Falsterbo präglades av kreativitet då både mamma och morfar är erkända konstnärer. I sitt konstnärskap bearbetar Carolina självupplevda händelser, vilket bidrar till att konsten alltid känns personlig, ibland till och med privat. Hon ställer ut sin konst både i Sverige och utomlands och formger även stilfulla smycken och vackra inredningsaccessoarer.