=

Maria Nilsdotter designar för GLOSSYBOX

Maria Nilsdotter box

GLOSSYBOX inleder nu ett designsamarbete med smyckesdesignern Maria Nilsdotter. Maria Nilsdotter har exklusivt för GLOSSYBOX designat årets decemberbox med inspiration från korpens mystik och dess lekfullhet. Boxens övergripande utseende är hämtat från Marias skissbok, med fina drag av blyerts och synliga papperslinjer.

I december lanseras för GLOSSYBOX en helt ny och unik design gjord av smyckesdesignern Maria Nilsdotter. Boxen har fått en skimrande och mystisk look inspirerad av korpens lekfulla sätt och dragning till allt som glimmar. Maria Nilsdotters design karaktäriseras av symboliska figurer, oväntade vinklar och provocerande kontraster. Hennes smycken refererar till en mystisk fantasivärld inspirerad av sägner och mytologi.

”Korpar är väldigt lekfulla varelser och dras till skinande och glittrande ting, något som symboliseras med hjälp av diamanterna på boxen. Historien om korparna valde jag då den speglade tanken på hur man dras till en GLOSSYOX och dess innehåll.”, berättar Maria Nilsdotter.

Varje månad skickar GLOSSYBOX ut en box med personligt utvalda skönhetsprodukter till sina 35 000 prenumeranter. Som alltid är produkterna i decembers utgåva av GLOSSYBOX hemliga fram till lanseringsdatum, men GLOSSYBOX avslöjar redan nu att alla prenumeranter kommer att få en glittrig ögonskugga från Bellapierre som blir en naturlig förlängning av citatet som står skrivet på boxen.

”Vi är väldigt stolta över designsamarbetet med Maria Nilsdotter för vår julutgåva av GLOSSYBOX. Maria Nilsdotter beskriver sina smycken som bärbar konst med en lekfull touch, något som vi tycker stämmer överens med GLOSSYBOX.” säger Victoria Senkpiel, kreativ chef på GLOSSYBOX.

Boxen med Maria Nilsdotters design ges ut under december och är exklusiv för GLOSSYBOX prenumeranter. Boxen finns i begränsad upplaga så långt lagret räcker.