=

GLOSSYBOX samarbetar med Make Up Store

Image

GLOSSYBOX, den mest omtalade skönhetsboxen, lanserar idag sitt strategiska samarbete med Make Up Store, ett av Sveriges ledande sminkvarumärke. Genom detta partnerskap kommer GLOSSYBOX ta med sina prenumeranter på en resa i sminkets tecken.

”Det känns verkligen rätt i tiden för oss att samarbete med GLOSSYBOX. Deras koncept är genialt och vi vill låta deras skönhetsentusiaster upptäcka det stora sminkutbudet Make Up Store har att erbjuda”, säger Johan Larsson, Press och Marketing Manager för Make Up Store.

Fem månader i rad kommer Make Up Store vara med i boxen med en fullsize-produkt, först ut är deras populära lösögonskugga – Eyedust.

”Vi är riktigt stolta över att presentera det partnerskap vi har inlett nu i september med Make Up Store. Det betyder mycket för oss att varumärket satsar så stort på GLOSSYBOX i höst och vinter”, säger Victoria Senkpiel, Beauty Director för GLOSSYBOX Sverige.

GLOSSYBOXs prenumeranter kan förbereda sig på en fullspäckad sminksäsong fylld av inspiration och överraskningar.

Varje månad skickar GLOSSYBOX en lyxig box med fem skönhetsprodukter. Septemberboxen kostar 139 kr/månad och finns att köpa under hela månaden på www.glossybox.se så långt lagret räcker.