Tillagt till din kundkorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Glossybox augusti: ENDLESS SUMMER

Med Glossybox får du hem fem skönhetsöverraskningar i en lyxig box - varje månad! 


Månadens box har ett värde på över 600 kr och innehåller produkter som ger dig alla förutsättningar för en 'Endless Summer'. En prenumeration kostar endast 139 kr/månad. Med koden MARGAUXAUGUSTI får du dessutom just nu 20 % rabatt! 😍 


*Koden MARGAUXAUGUSTI skall registreras i kassan. Koden ger 20% rabatt på första boxen när du startar en löpande prenumeration, eller på hela beloppet när du startar en 3-, 6-, eller 12-månaders prenumeration. Erbjudandet gäller t.o.m. 2018-08-31.

Prenumerera nu

3 snabba med Margaux 💕

Hur ser din dagliga skönhetsrutin ut? 

– Varje morgon tvättar jag ansiktet med micellärvatten, jag älskar det! Sedan blir det serum och fuktkräm. Slutligen så lägger jag på lite rouge och mascara. Tycker också det är snyggt att fixa ögonbrynen så det gör jag om jag hinner.


Hur sminkar du dig helst till fest? 

– Jag vill helst att någon annan sminkar mig, haha. Men jag gillar när det blir extra av allt, framför allt mer glow! Det ska vara skillnad på vardagssmink och festsmink om du frågar mig! 


Vad är det bästa med Glossybox? 

– Det är absolut att man får testa så många olika produkter! Det är ju perfekt att få chansen att prova innan man köper ett dyrt serum i orginalstorlek. Sen känns hela grejen med överraskningsmomentet och den fina packeteringen väldigt lyxigt!  


Bli en glossie idag och upplev 5 skönhetsöverraskningar varje månad!

Prenumerera nu

Spoiler alert! Du får dessa två produkter i boxen 🙈

Från Laritzy Cosmetics får alla glossies ett smidigt Shade Stix, som framhäver dina egna drag. Perfect för contouring eller för att skapa en bronzig look. 


Brows on Fleek! Med Bang Beautys Eyebrow Cream är det enklare än någonsin att fixa perfekta ögonbryn. Den sammetslena krämen är både lätt att applicera och blenda, för naturligt markerade bryn. Du får även denna produkt i boxen!


I månadens Glossybox hittar du fem skönhetsprodukter till ett värde av 600 kr (samt ett erbjudande från MyMuesli). Beställ nu för endast 139 kr. Glöm inte att ange koden MARGAUXAUGUSTI så får du dessutom 20% rabatt.

Prenumerera nu

2018 © The Hut.com Ltd.