Just nu: 15 % rabatt + extra gåva från Maria Nila. Kod: STARS

manadens-box | GLOSSYBOX SE

glossybox October

Written in the stars
15 % rabatt + gåva från Maria Nila

Vad säger ditt stjärntecken om vilken beautylook du borde satsa på i oktober? Upptäck vår specialdesignade box "Written in the stars", värde över 500 kr. Just nu får du 15 % rabatt på alla prenumerationer + en extra gåva från Maria Nila med koden STARS!

GLOSSYBOX OKTOBER 2022 🔮

Written in the stars med GLOSSYBOX

Med våra specialdesignade oktoberboxar "Written in the stars" tar vi fram mystiken och den fascinerande värld som astrologi bjuder in till. Lyft på locket och låt dig överraskas av väldoftande hårvård och trendig makeup.

Hudvårdsserien som behandlar orenheter och fina linjer

Filorga Age-Purify är hudvårdsserien för dig som vill kombinera både en effektiv anti age-behandling med att ta hand om orenheter. Upptäck de fyra produkterna: rengöring, mask, serum och kräm.

LÄS MER

Raka rätt – 5 tips för en bättre rakning

Rakning med hyvel är ett enkelt och smärtfritt sätt att avlägsna kroppsbehåring. Med de här tipsen får du ett lent resultat, fritt från röda prickar och irritation.

LÄS MER

Aknebenägen hy? Testa de här ingredienserna!

Det finns väldigt många hudvårdprodukter som marknadsför sig mot aknebenägen hy, men vissa ingredienser har däremot visat sig vara extra effektiva just mot finnar och blemmor. Här listar vi fyra stycken att hålla koll på!

LÄS MER

Sover du sämre när du har mens? Det här kan vara anledningen!

En god natts sömn är grunden för vår hälsa och vårt välmående. Men mensen sover aldrig och kan göra att vi har svårt att komma till ro under natten. Nu lanserar Libresse en ny nattbinda!

LÄS MER