Just nu: 15 % rabatt 🌈 Kod: 15HORIZONS

manadens-box | GLOSSYBOX SE

glossybox October

NEW HORIZONS
15 % rabatt!

Nytt år betyder nya möjligheter, nya beautytrender att testa och mycket mer att upptäcka! Upptäck våra två specialdesignade januariboxar ”New Horizons”, fyllda med vårdande skönhetsprodukter. Just nu får du 15% rabatt på första boxen med koden 15HORIZONS.

GLOSSYBOX JANUARI 2023 🌈

🌈 New Horizons med GLOSSYBOX 🌅

Januariboxen ”New Horizons” är fylld med vårdande och nytänkande produkter för håret, huden och läpparna. Kanske blir en av dessa produkter en ny favorit i din skönhetsrutin?

Förnya din hårrutin med Schwarzkopf Professionals Fibre Clinix-serie!

Passa på att börja året med en ny hårrutin! Schwarzkopf Professional Fibre Clinix är en premiumsserie inom hårvård där man har tagit inspiration från populära och kraftfulla hudvårdsingredienser. Du får skräddarsydd hårvård som behandlar både inre och yttre hårskador.

LÄS MER

8 beautytrender vi kommer se 2023

Låt 2023 blir det året som du säger au revoir till skönhetsvärldens ramar och regler! Våga testa något nytt och experimentera med smink, hårvård och ny spännande hudvård. Vi har gjort en djupdykning kring 8 beautytrender vi kommer se 2023 – kanske hittar du en som får en given plats i din dagliga rutin?

LÄS MER