Tillagt till din kundkorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Med GLOSSYBOX får du hem en lyxig box med fem handplockade skönhetsprodukter varje månad. Innehållet anpassas efter din personliga skönhetsprofil. Bli en GLOSSIE idag 💛 Månadens box frontas av fina Ida Warg!

Get set for a sensational summer

SOL, SAND OCH SALTA BAD – äntligen är sommaren på intåg! För att du ska kunna njuta till fullo av allt vad denna härliga årstid har att erbjuda behöver du rätt förberedelser. Därför har vi fyllt din Glossybox med ett underbart beautykit som gör dig set for a sensational summer ☀️ Sommarfina Ida Warg frontar månadens skönhetsbox.

Beställ nu

Glowin’ skin is always in!

Ge din hud en oemotståndlig sommarlyster med de fem skimrande nyanserna i Sleek MakeUP Distorted Dreams Highlighting Palette. Paletten går utmärkt att använda på kindben, ögonlock så väl som på dina nyckelben. Ida Warg frontar månadens skönhetsbox.

Köp den somriga boxen idag för endast 159 kr! 🍋

Beställ nu

Det här är en prenumerationsbox. Betalning sker månadsvis. När din prenumeration närmar sig sitt slut förnyas den automatiskt med samma prenumerationsperiod om du inte avslutar den. Efterföljande betalningar dras runt den 1:a i månaden. Notera att vi har en månads uppsägningstid på våra prenumerationer. Läs gärna vår FAQ HÄR

2019 © The Hut.com Ltd.