ÅRETS LIMITERADE JULBOX ÄR HÄR! GLOSSIES KAN KÖPA DEN INNE I GLOSSY LOUNGE HÄR!

adventskalender | GLOSSYBOX SE

GLOSSYBOX  Limited Edition Adventskalender 2021

FÖRTURSLANSERINGEN HAR ÖPPNATS

Nu kan du äntligen förbeställa årets lyxigaste utgåva - Adventskalendern 2021! Exklusiva priser för Glossies inne i Glossy Lounge.

VÄRDE ÖVER 5400 KR

Årets adventskalender innehåller 24 skönhetsfavoriter från lyxiga märken som Babor, ELEMIS och Benefit till ett värde över 5400 kr! Kalendern blir din för 1299 kr men blir du en Glossie får du den för endast 999 kr! Detta vill du inte missa…

FÖRBESTÄLL NU

Sneak Peeks 🗝️

Spoiler Alert!

Kan du inte vänta och vill redan nu veta vilka produkter som gömmer sig under luckorna? Bara för dig kommer vi under de närmsta dagarna avslöja 6 av de 24 magiska produkterna som gömmer sig i din adventskalender!

FRÅGOR & SVAR OM GLOSSYBOX ADVENTSKALENDER

Alla glossies kan förbeställa sin limiterade Adventskalender redan innan boxens riktiga lansering. På så sätt säkrar du årets Adventskalender innan den säljer slut och vi ser till att packa en just för dig. 
Skriv in den 13 september Glossies kl 11.00, då förturslanseringen sker! För övriga gäller den 15 september kl 11.00.

Din box kommer alltså att skickas till dig så fort den är redo, just nu produceras den lyxiga utgåvan som är redo att skickas inom kort :)
Maxantalet är 4 stycken GLOSSYBOX Adventskalendrar per person. Detta för att det endast finns ett mycket begränsat antal och att det är ett högt tryck på vår Adventskalender som många vill ha. 

GLOSSYBOX Adventskalender innehåller 24 produkter, varav majoriteten är i full-size, och vissa i luxury travel-size. Totalt är värdet över otroliga 5 400 kr. 

GLOSSYBOX Adventskalender har ett värde över otroliga 5 400 kr! Du betalar endast 999 kr som Glossybox-prenumerant under förturslanseringen som börjar den 13/9. För övriga kostar Adventskalendern 1 299 kr.
Det går jättebra att handla sin limiterade utgåva med sina samlade Glossy Credits. Dessa använder du i det sista kassasteget under "3 VÄLJ BETALNINGSMETOD" där du skriver in hur mycket Glossy Credits du vill använda :)

Om du är osäker på hur mycket Glossy Credits som du har lyckats samla ihop idag, så kan du logga in på ditt Glossy-konto här. Skrolla ned på sidan, så hittar du ditt saldo under "Glossy Credits".Glossy Credits samlar du ihop genom att uppdatera din beauty-profil på ditt Glossy-konto, svara på enkäter, värva vänner, recensera produkter på vår websida, och varje gång du får hem en ny härlig GLOSSYBOX! Du kan läsa mer om Glossy Credits här.

Ditt saldo kan du finna under "GLOSSY CREDITS" när du loggar in på ditt Glossy-konto här.
Prenumeranter kan förbeställa den exklusiva utgåvan inne i Glossy Lounge där olika erbjudanden finns tillgängliga på Adventskalendern. För att få access till Glossy Lounge måste du ha en aktiv prenumeration på Glossybox.

Efter förturslanseringen kommer boxen att finnas tillgängliga för övriga på vår Adventskalendersida för 1 299 kr. GLOSSYBOX-prenumeranter kan fortfarande köpa den efter förturslanseringen till ett Glossy pris för 999 kr. Om du inte har en aktiv GLOSSYBOX-prenumeration, så har du tyvärr heller inte tillgång till Glossy Lounge. Glossy Lounge är ett exklusivt område som endast är tillgängligt för GLOSSYBOX-prenumeranter.

Om du är en aktiv GLOSSYBOX-prenumerant som fortfarande inte har tillgång till Glossy Lounge kan det bero på att du nyligen blivit en Glossie. Det kan ta upp till en vecka innan du får access till loungen. Men sitt lugn i båten - det kommer gå mycket snabbare än så :)Alla Glossies med en aktiv prenumeration kommer kunna förbeställa den limiterade utgåvan inne i Glossy Lounge från och med den 13/9. Se därför till att ha en aktiv GLOSSYBOX-prenumeration så kan du få Adventskalendern till ett extra Glossy pris så länge den finns tillgänglig. 
Årets Adventskalender kostar för prenumeranter 999 kr och för övriga 1 299 kr och innehåller produkter till ett värde över 5 400 kr.
Alla våra GLOSSYBOX-prenumeranter får självklart köpa vår limiterade utgåva till ett bättre pris!
Glossies betalar endast: 
1 x Adventskalender = 999 kr (spara 300 kr)
2 x Adventskalendrar = 1 798 kr (spara 800 kr)
3 x Adventskalendrar = 2 399 kr (spara 1498 kr)