50% på första boxen+ mystery box när du startar 12-månadersprenumeration! ✨ Kod: XMASGIFT50

January 2023 - New Horizons | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag januari 2023 New Horizons banner

Gott nytt beauty-år kära Glossies!

Välkommen till ett helt nytt format för GLOSSY Mag och våra produktkort. Vi på GLOSSYBOX kände att det var dags att blicka ut över horisonten och anpassa vårt innehåll utifrån den enheten som ni alla använder mest när ni scannar våra QR-kort: mobiltelefonen. Vi hoppas att ni gillar det!


Månadens box "New Horizons" är två olika färgsprakande, specialdesignade boxar fyllda med vårdande produkter för håret, huden, händerna och läpparna. Kanske blir en av dessa produkter en ny favorit i din skönhetsrutin?

Stay Glossy,

Louice och resten av Team GLOSSYBOX


Läs mer om månadens box
Nytt år!

Passa på att förnya din hårrutin med Fibre Clinix

Kanske är ett av dina nyårslöften att få ett fantastiskt hårsvall som inte bara ser vackert ut, utan som också är hälsosamt och starkt? Då borde du börja nya året med att förnya din hårrutin med Fibre Clinix-serien från Schwarzkopf Professional, skräddarsydd hårvård som behandlar både inre och yttre hårskador.

Läs mer

GET THE LOOK

Next box

Nästa box: Après Chic

Bästa med att varit ute i skidbacken en hel dag? Den avkopplade och såklart roliga after skin såklart! Samla alla dina härliga kompisar, skvallra över en kopp varm choklad och unboxa vår februaribox Après Chic tillsammans. Under locket hittar du ett serum med kraftfulla ingrediensen Niacinamid som stärker hudbarriären och jämnar ut huden. Du får även en hårmask med reparerande och fuktgivande egenskaper. Självklart behöver du inte vara i fjällen för att ha ditt egna Après Chic-party, hemma funkar lika bra!