Nagellackspensel

Yves Rocher Nagellackspensel

Vi på GLOSSYBOX älskar nail art! Med Yves Rochers nagellackspenslar kan du enkelt skapa snygga mönster och effekter på naglarna för en trendig look. Yves Rocher nagellackspenslar finns i flera olika varianter och i juli månad har några glossies fått testa någon av dessa:

Liner Brush for Nails:
Med denna tunna nagellackspensel kan du enkelt fixa snygga och unika naglar. Den ultrafina penseln möjliggör en precis applicering och är perfekt för att skapa grafiska linjer och mönster på naglarna.

Fan Brush for Nails:
Med denna solfjäderformade nagellackpensel kan du enkelt skapa en häftig effekt på dina naglar. Använd svepande rörelser för att måla snygga färggraderingar på nageln i olika färger. Du kan också använda penseln för att fånga upp och strö ut glitter över nageln.

För en skuggeffekt: Använd penseln för att måla fram en graderad färgövergång.

För en glittereffekt: Doppa penseln i löst glitterpulver. Håll den sedan ovanför den nymålade nagelytan och knacka lätt för att strö glittret över nageln.

Graphic Brush 2 in 1 for Nails:
Med denna dubbeländade pensel kan du skapa både skarpa linjer och snygga mönster genom att växla mellan den ovalformade och den rätvinkliga borstspetsen.

Använd den rätvinkliga borsten för att skapa skarpa kanter och linjer, och den ovalformade för att måla mönster och runda former.

Produktanvändning

-

Kommentarer

Kommentera och betygsätt

Vänligen logga in för att betygsätta och kommentera denna produkt