Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

Med inspiration från ayurvediska traditioner är Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask en skönt pirrande lermask med kraftfulla ingredienser. Masken är perfekt för hud som behöver bli av med orenheter och ta fram en naturlig lyster. Träkol av bambu från Himalaya djuprengör huden och tar bort överflödig olja. Blad av grönt te från Japan innehåller höga halter av antioxidanter och katekiner som hjälper till att exfoliera huden. Community Trade-producerad ekologisk tea tree-olja från Kenya hjälper till att ge en klarare hud.

Denna mask är en del av en serie nylanserade ansiktsmasker från The Body Shop. Tyckte du om denna mask? Spana då in denna och de andra ansiktsmaskerna i serien på din närmaste The Body Shop butik eller på thebodyshop.se. I serien finns 6 olika ansiktsmasker som alla är 100 % vegetariska och inspirerade av naturen, som superfood för din hud! Du kan kombinera olika ansiktsmasker på olika delar av ansiktet, så kallad multi-masking, om du har olika behov i olika delar av ansiktet.

Produktanvändning

1. Avlägsna makeup och rengör huden. 2. Applicera ett jämnt lager av masken i ansiktet och på halsen med hjälp av fingrarna eller en maskborste. Undvik området kring ögonen och munnen. 3. Låt masken verka i 5-10 minuter och skölj sedan av med varmt vatten och mjuka, cirkulerande rörelser.

Kommentarer

Kommentera och betygsätt

Vänligen logga in för att betygsätta och kommentera denna produkt