Baked-To-Last Eyeshadow

The Body Shop Baked-To-Last Eyeshadow

Makeup är roligt, och det blir extra märkbart med de här lättanvända och mångsidiga ögonskuggorna som funkar lika bra för en lätt dagmakeup som för intensivt sensuella ögon. Varje Baked-to-Last Eyeshadow innehåller en ren nyans som verkligen sätter färg, tillsammans med en marmorerad nyans av svart och skimmer – perfekt för att skapa sexigt sotade ögon som direkt täcker övergången från dag till natt. Varje bagare har sina egna unika recept, och som en riktig gourmetkock använder vi bara de allra bästa råvarorna i den här serien. Varje produkt är unik, med färskmalda puder, rena pigment och ljuvligt skimmer, som allihop långsamt har bakats ihop under 24 timmar. Bakningen gör att pigmenten binds ihop för att ge en jämn täckning med härlig lyster som håller länge på huden. Den unika sammansättningen innehåller också Community Fair Trade-producerade ingredienser – ekologisk olivolja från Italien och marulaolja från Namibia, allt för att göra produkterna lättare att applicera och matcha.

Följande färger fanns med i en del av boxarna: Copper, Moonstone, Jade, Quartz, Sage, Starlight, Sapphire (på bilden) och Amethyst.

Produktanvändning

Applicera skuggorna med en torr borste för en subtil dagmakeup. Vill du ha mer intensitet i nyanserna, applicera med en fuktad borste och skapa kraftfullt sotade ögon.

Kommentarer

Kommentera och betygsätt

Vänligen logga in för att betygsätta och kommentera denna produkt