Sedan starten 2014 har Luxie Beauty levererat veganska, hypoallergena och högkvalitativa produkter. Varje produkt har ett syfte och det är därför exempelvs ögonskuggorna är berikade med vitamin C och E för att skydda den känsliga huden runt ögonen. Eller varför varje makeup-borste är handgjord och har en revolutionerande antibakteriell lösning.

Luxie vill inspirera kvinnor välden över att framhäva sin skönhet. Luxie-kvinnan vet vem hon är och att skönhet är mer än bara yta.

Rose Gold Powder Brush 249,00 kr

Rose Gold Powder Brush

Lyxig puderborste från Luxie. Borsten är av hög kvalitet och håller form över tiden. Den är dessutom antibakteriell och djurvänlig. Huden skyddas och den mjuka borsten passar även för känslig hy.

Produktanvändning

Använd för att applicera ditt favoritpuder - löst eller kompakt. Kan också användas för rouge och solpuder. Applicera där solen naturligt träffar ansiktet: högsta punkten på kindbenen, på näsbryggan och på tinningarna.

Rose Gold Large Angled Face Brush 159,00 kr

Rose Gold Large Angled Face Brush

Underbart mjuk borste med vinklad form. Använd exempelvis till contouring, rouge, highlighter eller bronzer. Borsten är 100 procent vegansk och cruelty-free.

Produktanvändning

Vinkla och applicera makeup med cirkulära rörelser.