Makeup

Så använder du krämrouge som ett proffs

För extra glow och fräschör – testa ett krämrouge! Vi berättar mer om en av av sommarens största makeuptrender och hur du använder produkten.

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

För alla hudtyper

Krämrouge passar för alla hudtyper men är extra fördelaktigt för en torrare eller mer mogen hud, där makeup annars ofta har en tendens att framhäva hudens torra partier. Ett flytande rouge adderar istället extra fukt till huden och ger en mer dewy finish. Har du en oljigare hudtyp kan du grunda med puder för att få det att fästa bättre.

Revolution Pro – Hydra Bright Cream Blush

Kräm vs. puder

Den formula som är allra vanligast när det kommer till blush är det klassiskt fasta puderrouget. Den största skillnaden mellan de båda formuleringarna är att ett krämrouge ofta ger ett mer subtilt resultat, som en touch av kulör och att du varit ute i solen, medan de i puderform ofta är mer pigmenterade.

Lancôme – Teint Idole Ultra Wear Blush Stick

Appliceringsteknik

Krämrouge är ofta en dryg produkt, så du behöver inte använda så mycket. Testa först att applicera med fingrarna genom att lägga tre små droppar på kindäpplet och upp mot tinningarna. Dutta sedan ut det med fingertopparna. Du kan också applicera med hjälp av en rougeborste, genom att lägga produkt direkt på borsten och sen tona ut över kinderna. Testa dig fram till din favoritteknik!

NUDESTIX –Nudies Bloom

Basmakeup

Eftersom flytande rouge har samma konsistens som foundation kan du testa att applicera den både under och över din övriga basmakeup för att se vad du föredrar. Det är också enkelt att bygga upp resultatet eftersom produkterna enkelt smälter samman. Om du vill addera highlighter och bronzer, testa att även använda dessa produkter i krämformat för en riktigt glowig sommarlook!

Honest Beauty – Creme Cheek Blush

Läs mer! 
Liquid highlighter: 7 olika sätt att använda produkten
Det enklaste sättet att ta bort ögonmakeup
Jag testade Xlash Eyelash Serum – det här är min ärliga recensionGLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor