Wellness

Bucket list: 5 saker att uppleva i sommar

Packa med Libresse intimservetter under sommarens äventyr så att du känner dig ren och fräsch oavsett var du är! 

Sommaren innebär ofta att vi vistas ännu mer utomhus. Oavsett som du inte har tillgång till vatten på samma sätt som annars, eller bara vill fräscha upp dig efter sommarens aktiviteter så kan Libresse intimservetter komma till undsättning. 

Artikeln är i samarbete med Libresse som medföljer som bonusprodukt i GLOSSYBOX juli 2022. 

Gå på festival 

Efter två somrar utan konserter och publikhav är det äntligen möjligt att lyssna på livemusik tillsammans med tusentals andra samtidigt. Som vi har längtat! Om du går all in på festivalupplevelsen och väljer att sova över på festivalområdet, kan du snabbt fräscha upp dig med Libresse intimservetter! De funkar även perfekt även utan övernattning, då du kanske inte alltid har nära till toalettpapper. 

Träna utomhus 

Gymmet i all ära, men när sommaren är här passar på vi på att utnyttja solen genom att även träna utomhus. Det enklaste är att bara sätta på sig springskorna och ge sig ut på en löparrunda men det finns också många utegym du kan testa på. Eller varför inte yoga på balkongen eller i trädgården? Extra harmoniskt med fåglarnas kvitter i bakgrunden!

Bo i stuga 

Få saker är så sommaridylliskt som att packa bilen och bege sig till en sommarstuga ute på landet. Är du inte en av alla de som har turen att ha en lantställe, kanske du kan få övernatta hos en kompis eller hyra en stuga under en vecka? Att leva ett enklare liv i närhet med naturen kommer göra att stressen rinner av dig och du äntligen får tid till att göra precis ingenting. Finns det inget rinnande vatten i närheten? Ingen fara med intimservetter i packningen! 

Dagar på stranden 

Inled dagen med ett morgondopp i havet eller sjön – eller tillbringa hela dagen vid vattnet. Går du dessutom direkt från stranden och vidare kan det vara bra att avlägsna sand och saltvatten för att undvika irritation. Packa ner Libresse intimservetter i strandväskan så har du de alltid nära till hands! 

Spontana dejtar 

Tacka ja till alla sorters möten i sommar! Oavsett om det kan vara början på en ny vänskap eller romans – våga tacka ja och se vad det leder till. Alla möten påverkar oss på något sätt och även om det bara vara där och då eller blir mer långvarigt kommer det vara en del utav dina sommarminnen! 

Libresse intimservetter

Libresse Dailies V-Gentle Intimates Wipes är plastfria och finns i två varianter, en som är doftfri och en med doft av näckros och bomullsblomma. De tar hänsyn till din intima hud, är pH-balanserade och rengör mjukt. Intimservetterna ska inte användas med vatten vilket gör det till en utmärkt produkt att använda on the go och när du inte har tillgång till dusch eller rinnande vatten.

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor