Wellness

Städa hållbart – klimatsmarta tipset du inte vill missa

Städa med Skosh – effektiva rengöringsmedel utan plastavfall och skadliga kemikalier! Det mer hållbara och miljövänliga alternativet sparar både pengar och plats i städskåpet (psst! Vi har även en rabattkod för dig som vill testa!) 

Artikeln är i samarbete med Skosh som deltar i GLOSSYBOX december 2021. Vill du testa Skosh eller letar du efter den perfekta julklappen? Längst ner i inlägget hittar du en rabattkod

Oavsett om städning står på din lista över saker du tycker om att göra eller inte, måste vi alla ändå göra det. Men har du någon gång reflekterat över vilka städmedel du väljer till ditt hem och vad dessa innehåller? Skosh erbjuder en effektiv rengöring utan engångsplast och med miljövänliga ingredienser. Så hur fungerar deras klimatsmarta rengöringsmedel? Vi förklara här nedan!

Städa med Skosh: Effektiv rengöring

Framtagna för att både vara skonsamma mot miljön och våra hem. Skosh rengöringstabletter har en unik formula som säkerställer en effektiv rengöring. De använder sig av naturens egen rengöringskraft vilket innebär att alla deras produkter är helt fria från skadliga kemikalier. Skosh främsta mål är att producera klimatsmarta rengöringsmedel som enkelt eliminierar vardagssmutsen och bidrar till en enklare vardag.

Städa med Skosh: Tre rengöringstabletter

Det är inte ovanligt att ha många olika städmedel hemma, men i själva verket behöver du inte använda fler än tre – allrengöring, badsrumsrengöring och glasrengöring! De veganska och biologiskt nedbrytbara tabletterna löser du upp i 500 ml kranvatten som du fyller Skosh sprayflaskor med. Du sparar både plats i städskåpet, pengar och minskar din konsumtion av engångsplast!

Städa med Skosh: Återvunnen plast

De stilrena flaskorna är inte bara snygga i städskåpet (eller framme på diskbänken) utan är även tillverkade av 100 procent återvunnen plast (PCR). Skosh flaskor är skapta för att återanvändas – när du har din flaska behöver du aldrig köpa en ny igen.

Så använder du Skosh –4 enkla steg:

1. Fyll upp: Fyll flaskan med kranvatten. Tabletterna är optimerade för 500 ml vatten vilket innebär att en hållbar rengöringstablett förser dig med en halv liter rengöringsmedel, utan något plastavfall.

2. Droppa ner: Släpp i den hållbara rengöringstabletten i flaskan. Upplösningstiden beror på vattentemperaturen och kranvattnets hårdhet. Det tar oftast bara några minuter!

3. Redo att städa: Skruva på munstycket när tabletten lösts upp helt. Kranvattnet har förvandlats till mycket effektiv men hållbar och miljövänlig rengöringsvätska.

4. Återanvänd: Tom flaska? Fyll på med nytt kranvatten, droppa ner en ny rengöringstablett och återanvänd flaskan!

Rabattkod Skosh 2022:

Just nu har du möjlighet att testa på Skosh till ett extra bra pris! Ange koden GLOSSY100 i kassan så får du 100 kronor i rabatt plus en extra gåva (återanvändningsbar disktrasa) när du handlar för 400 kronor på skosh.se. Begränsat antal gåvor – först till kvarn! Du kan också använda koden GLOSSY20 och istället få 20% rabatt på hela sortimentet. Erbjudandena kan inte kombineras i samma order och är giltiga till och med 31/1 2022.

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor