GLOSSYBOX

Häng med på ett Glossy mors dag-firande (som du också kan vinna!)

Läs mer!

Vem vill du skämma bort på mors dag? Nu tävlar vi på GLOSSYBOX ut ett riktigt Glossy morsdag-firande, i samband med lanseringen av vår Mothers day Limited Edition-box, där ni bland annat får koppla av under en lyxig staycation. 

Vi på GLOSSYBOX älskar de där stunderna när man har möjlighet att skämma bort sig själv lite extra. Kan vi dessutom dela den stunden med en nära vän, mamma, kompis eller annan kvinna som vi vill hylla så blir det extra härligt. 

I samband med att vi lanserar vår box Mother’s day Limited Edition (läs mer om den här) har vi satt ihop en riktigt lyxig tävling. Häng med på vårt Glossy morsdag-firande på NOFO hotell på Södermalm i Stockholm!  

OBS! Inlägget innehåller spoilers från Mors dag-boxen 2021! 

Jag och Emelie (GLOSSYBOX SoMe-manager) var inte sena med att tacka ja när vi erbjöds att testa den upplevelse som någon av er också kan vinna i mors dag-tävlingen. När vi checkade in och åkte upp till rummet möttes vi av en överraskning i form av snittblommor, choklad och två mors dag-boxar som vi unboxade direkt. 

Vi på GLOSSYBOX började ta fram boxen i början av året så vi hade såklart redan koll på vad som skulle finnas under locket men det är alltid lika kul att se hur allt vi jobbar med ser ut IRL sen. Älskar hur fina boxarna är och att du för första gången kan bestämma vilken av två färger du vill ha på din box. 

Vi hade bestämt att det här skulle vara ett riktigt skämma bort oss-dygn och började direkt testa innehållet i GLOSSYBOX Mors dag-box. Några timmar senare väntade nämligen middag och då passade det perfekt att bättra på sminket med mascaran från Ciaté London och läppstiftet från RealHer. Emelie testade också lacket från essie som inte bara ger naglarna en fin nyans utan vårdar dem samtidigt. 

När det var dags för middag hade vi egentligen inga större förväntningar, då vi inte hade någon koll på vad som väntade. Oj, vad positivt överraskade vi blev! Vi beställde NOFOs Sharing Menu där vi fick in sex mellanstora rätter att dela på.

När jag ska bo på hotell packar jag gärna ner några extra beautyprodukter som jag använder under vistelsen. Jag är inte direkt typen som nöjer mig med det schampo och tvål som finns på på rummet utan gör det gärna till en helkväll med fler produkter. 

En ansiktsmask känns som ett måste, så när vi kom tillbaka till rummet efter middagen blev det just det. Testade rengöringen från Dermalogica och öppnade en av de lyxiga ampullerna från Doctors Formula. Produkten är så dryg att vi kunde dela på en ampull och det räckte till både ansikte och hals. Avslutade med ansiktskrämen från Clarins som även den finns med i boxen. Så härlig! 

Efter en dusch (med hårmasken från Antonio Axu) kunde jag inte låta bli att bläddra i magasinet som man får med i boxen, innan vi somnade. Det är jag och vår grymma AD Sandra som gjort den och där kan ni läsa mer om produkterna i mors dag-boxen. 

Dagen efter vaknade vi upp i otroligt härliga och fluffiga täcken och visste vad som väntade – hotellfrukost! Finns det något härligare? Jag tror inte det! Känslan av att vakna upp på hotell och sen göra sig redo för en hotellfrukost – det är verkligen definitionen av vardagslyx. Den hemgjorda granolan och äggröran var en storfavorit!  

När vi hade checkat ut bjöds det på strålade väder och vi ville inte lämna den härliga platsen riktigt än så vi satte oss på hotellets mysiga innergård. Så nu sitter jag här och skriver ihop det här inlägget. Så glad över det här dygnet och att någon av er också kommer vinna den här lyxiga tävlingen!

Vinn ett Glossy morsdag-firande! 

Vill du också uppleva ett lika härligt dygn som vi hade? Nu har du som prenumererar på GLOSSYBOX möjlighet att vinna just det. I priset ingår:

  • Övernattning för två på NOFO hotell på Södermalm, Stockholm på mors dag 30/5 2021 
  • Middag för två
  • Frukost för två
  • Två morsdag-boxar (en i varje färg) väntandes på rummet
  • Två stycken presentkort på Boka Direkt
  • Totalt värde: cirka 5 200 kr* 

För att vara med och tävla klickar du dig vidare till det här inlägget på vår Instagram.

Tävlingen avslutas den 28/4 2021, klockan 20:00. GLOSSYBOX utser vinnaren och juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstkatt betalas av vinnaren. GLOSSYBOX står inte för eventuell resa till och från Stockholm. *Värdet är kontrollerat vid angiven tidpunkt för publiceringen.

Psst! Vill du inte vara med i tävlingen men ändå beställa årets superfina mors dag-box? Klicka här! 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

Läs mer!


Terese Allert

Terese Allert

Beauty Editor