Doft

Upptäck vinterns hetaste doftserie: Yes I Am

Cacharel i GLOSSYBOX

Dofttrion Yes I Am från Cacharel bjuder på tre unika dofter framtagna för att förstärka din personlighet. Vilken väljer du – röd, rosa eller lila?

Upptäck en spännande kollektion från Cacharel med tre parfymer, tre dofter och tre färger som hyllar dagens generation unga kvinnor; individuella, frispråkiga och beslutsamma att få vad de vill och förtjänar, samtidigt som de testar de senaste beauty-trenderna. Du kan nu välja din egen favorit för att uttrycka just din personlighet; energifyllda Yes I Am (röd), coola Yes I Am Pink First (rosa) eller den djärva nya Yes I Am Fabulous (lila).

Samma signaturackord

De tre dofterna delar ett signaturackord; ”Spicy Cremoso” som är en oväntad kombination av kontrasterande dofter. En sensuell krämig not möter en kraftfull, kryddig kardemumma.

Den röda doften

Yes I Am är den starka kvinnans doftsignatur, både självständig och sensuell. Doften är beroendeframkallande och det djärvt kryddiga och krämiga ackordet utvecklar ett hjärta av blommiga toner med en boost av energi och noter av citrus.

Den rosa doften

Yes I Am Pink First är en sprudlande blommig doft, full av glädje som är framtagen för att belysa de positiva sidorna av livet. Det är en djärv och feminin doft där fasetter av hallon- och ingefärsblom möter den orientaliska sensualiteten hos rosa sandelträ.

Den lila doften

Nylanserade Yes I Am Fabulous är en hyllning till den starka och djärva kvinnan. Visa din vågade sida med intensiva noter av björnbär, den sällsynta blomman lila heliotrop och fräsch hasselnötsmjölk. Doften frontas av skådespelerskan, entreprenören och multitalangen Shay Mitchell som personifierar budskapet, genom att vara en tongivande ung kvinna och en av världens främsta influencers.

Yes I am – vilken doft är din favorit?GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor