Hudvård

Age Strong med nya Drops of Youth

The Body Shop Drops of Youth i Glossybox

Upptäck Drops of Youth™ Youth Concentrate från The Body Shop som får din hud att stråla med kraftfulla, naturliga ingredienser som skyddar huden mot föroreningar.Se din ålder som en bok som förmedlar din historia och alla dina erfarenheter. Fräsch hy har ingen ålder!

Hylla din ålder! Det är budskapet The Body Shop vill förmedla. Släpp tanken på att anti-aging-produkter ska vrida tillbaka klockan. För att citera The Body Shops grundare Anita Roddick: “There is nothing on God’s planet, not one thing, that will take away 30 years of arguing with your partner and 40 years of environmental abuse.”

Omfamna i stället din ålder. Våga äga den och vara den du är. Din ålder behöver inte begränsa dig på något sätt! Du är varken för gammal eller för ung för det du vill göra. Se istället åldern som en erfarenhets-bank du investerar i för att få ut det allra bästa av livet. På samma sätt kan du satsa på hudvårdsprodukter som får din hud att må bättre i alla åldrar.

Drops of Youth i din Glossybox

Serien Drops of Youth™ är skapad för att skonsamt ta bort orenheter, tillföra fukt, mjukgöra och friska upp huden för en fräschare och spänstigare look. Bland de aktiva ingredienserna finns stamceller från motståndskraftiga växter, naturliga antioxidanter och Community Fair Trade-moringaolja från Rwanda. Den nya och förbättrade formulan av bästsäljaren Drops of Youth™ Youth Concentrate ger huden en uppfriskande boost med mer glow och spänst. Några droppar om dagen är allt du behöver! 99 % av ingredienserna är av naturligt ursprung och den nya formulan innehåller fler naturliga antioxidanter och ett nytt skydd mot miljömässiga faktorer. Det populära serumet finns i två storlekar; 375 kr/30 ml samt 495 kr/ 50 ml, där några Glossies får testa 50 ml i sin oktoberbox!

The Body Shop Drops of Youth i Glossybox

Pollution Protection

Vi har ofta hört att det är viktigt att skydda huden mot solen, men visste du att även de miljömässiga faktorer som vi utsätts för varje dag kan ha
negativa effekter på huden? Luftföroreningar (både inomhus och utomhus), torr luft från centralvärme och luftkonditionering kan göra att din hud ser glåmig, trött och torr ut. En studie från World Health Organisation (WHO) visade att 92 procent av alla människor i världen bor på platser där luftkvaliteten överskrider WHO:s gränsvärden. En annan studie visar att koncentrationen av luftföroreningar inomhus kan vara upp till fem gånger högre än utomhus. The Body Shop har därför utrustat sin favorit Drops of Youth™ Youth Concentrate med extra skydd mot miljömässiga faktorer.

 Stina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert