Hudvård

5 steg till förtrollande lyster à la GinZing

Origins GinZing i Glossybox

Skönhetssömn i all ära. Men ibland behöver vi produkter som fräschar upp huden och får oss att se pigga och utvilade ut oavsett om vi hunnit med våra åtta timmar. Origins GinZing ger huden en energikick med koffein från kaffebönor och panaxginseng. Trolla fram hudens lyster med en daglig rutin i fem enkla steg!

Origins GinZing i Glossybox

1. Energiboostande rengöring

Börja din energiboostande rutin med en milt exfolierande rengöring. Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser  förbättrar hudens struktur samtidigt som den trollar bort synliga tecken på trötthet. Aminosyror från havre renar och mjukgör huden samtidigt som jojoba- och carnaubavaxpärlor ger porerna en skön djuprengöring.

Gör så här: Massera in rengöringen med lätta, cirkulära rörelser på fuktig hud. Skölj ansiktet med ljummet vatten. 

2. Intensiv fukt

Applicera den rikligt återfuktande och vårdande ansiktscremen Origins GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream för en intensiv fukt och strålande lyster. Ingredienser som kaffefröolja och cupuacusmör vårdar och mjukgör huden.

Gör så här: Applicera morgon och kväll efter rengöring, efter eventuellt serum.

3. Piggare ögon

Ge dina trötta ögon en omedelbar uppfräschning med Origins GinZing Refreshing Eye Cream som ljusar upp och stärker den tunna huden kring ögonen. Den minimerar tecken på stress samtidigt som hudens försvar stärks med ett komplex av B-vitamin. Mörka ringar, påsar och svullnader reduceras för en piggare och mer energifylld look. Alla prenumeranter fick den här produkten i sin oktoberbox. Wow!

Gör så här: Använd ringfingret för att applicera en liten mängd kräm runt det känsliga ögonområdet. 

4. Jämnare hudton

Jämna till hudtonen med Origins GinZing SPF40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer som är en lätt färgad dagcreme. Mineralpigmentteknologi smälter naturligt in i huden och anpassar sig till din hudton för en jämnare nyans samtidigt som korn och vetegroddar boostar hudens fuktnivå. Den skyddar även huden med SPF 40.

Gör så här: Applicera över hela ansiktet som ensam produkt eller efter serum/creme.

5. Uppfriskande mist

Pricken över i:et i din energiboostande rutin är en uppfriskande mist! Origins GinZing Energy-Boosting Treatment Lotion Mist med koffein och panaxginseng optimerar cellernas energi och gör huden mer strålande, mjuk och smidig. Trollhassel verkar utjämnande och förbättrar hudens struktur. Eteriska oljor bestående av grapefrukt, citron och mynta fräschar upp dina sinnen. Gör så här: Blunda och spraya direkt mot ansiktet, håll flaskan på 20-30 cm avstånd. Använd efter rengöring eller när som helst du vill fräscha upp huden under dagen.Stina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert