Hudvård

5 anledningar att testa Pore Strips

Biore

Oren hy? Dags att testa Pore Strips! Här är fem anledningar till att vi inte kan få nog av Biorés smarta Pore Strips.

 1. Synbara wow-resultat som syns direkt
  När det kommer till Biorés Pore Strips kan du lita på ett tydligt och häpnadsväckande resultat som syns direkt på näsplåstret efter applicering. Remsan är utformad för att på ett avancerat sätt lyfta upp hela pormasken – inte bara ovandelen. Deras Pore Strips avlägsnar enkelt alla orenheter som gömmer sig djupt ner i dina porer.
 2. Patenterad teknologi med magneter
  Hemligheten bakom Biorés succéstrips handlar om en patenterad teknologi som fungerar likt en magnet för pormaskar. En fuktad porremsa har en generellt positiv laddning som sedan effektivt kan koppla till pormaskar, som har en generellt negativ laddning. Och voilà! Pormaskarna har förflyttats från din hud till remsan.
 3. Säkra och trygga att använda
  Du kan vara lugn att bara orenheter och döda hudceller fastnar på dina Bioré Pore Strips, utan att din hud skadas. Du som har torr, känslig eller problemhud bör dock rådfråga en hudspecialist om produkten passar just dina behov.
 4. Reducerar porernas synlighet
  Genom att ta bort orenheter från dina porer kan också dina porers utseende påverkas över tid, så att de ser mindre ut.
 5. Snabbt, enkelt och prisvärt!
  Bioré Pore Strips är enkla att applicera och snabbtorkande. På bara 10–15 minuter kan du få bort orenheterna från näsan. Utöver att gå till en professionell hudterapeut finns det inget annat säkert sätt att bli av med pormaskar omedelbart.
Biore i Glossybox

Vilka Bioré Pore Strips passar dig bäst?

 • Deep Cleansing Charcoal Pore Strips passar bäst till fet/blandhy och renar dina porer med naturligt kol (några Glossies fick testa i Septemberboxen!).
 • Deep Cleansing Pore Strips  passar normal till fet hud och avlägsnar envis smuts och fett med ingredienser som tea tree-olja. Innehåller sju strips för rengöring av näsan och sju strips för rengöring av hakan alternativt pannan.
 • Nylanserade Nordic Witch Hazel Pore Strips med den klassiskt läkande ingrediensen trollhassel som drar ut dubbelt så mycket smuts, för den djupaste rengöringen.


Stina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert