GLOSSYBOX

GLOSSYBOX november 2020: Unboxing Makeup & Magic

Glossybox november 2020

GLOSSYBOX November 2020 med temat Makeup & Magic bjuder på beautymagi i form av strålande makeup och förtrollande hudvård. Lys upp novembermörkret med glittrande skimmer och glow!

Årets mest festliga tid är snart här! Redan nu preppar vi med en ikoniskt rosa box som innehåller allt du behöver för att sprida lite extra stjärnglans i vinter. 

⚠️ Spoiler alert! Här avslöjar vi mer om några av produkterna i din box… 🙈

Vi har tidigare berättat om den fantastiska ögonskuggspaletten LASplash Cosmetics Magic Palette. De åtta oemotståndliga nyanserna är både högpigmenterade och sammetslena. Paletten innehåller allt från ljusa och mörka, till matta och skimrande nyanser. De ljusa, matta, beiga färgerna passar utmärkt för att skapa en fräsch, vardagslook – perfekt du vill se lite piggare ut på jobbet eller Teams-mötet! De skimrande skuggorna är perfekta för att skapa en drömlik nyårssminking.

En riktig måste-produkt i sminkväskan är en bra ögonbrynsgel. Styla till brynen och håll ostyriga strån på plats med en long-lasting Brow Gel från Luna by Luna. Den glider lätt över brynen och skapar med några enkla drag precis den form du önskar. Gelen är long-lasting och den transparenta formulan passar alla hårfärger.

Du kommer även få testa en uppfriskande och återfuktande ansiktsmist. Grace & Stella Rose Water Facial Spray med näringsrikt rosenvatten får din hud att kännas rosenfräsch som genom ett trollslag. Den fungerar lika bra under som ovanpå makeup och kan användas när som helst under dagen.  Rosenvatten har anti-inflammatoriska egenskaper, reducerar rodnad och hjälper huden att bevara rätt pH-värde. Mmm!

Inte redan en Glossie? Beställ din GLOSSYBOX November i dag!

Glossybox November 2020

 GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Skribent och expert