Hudvård

Kvällsrutin med hyaluronsyra

Kvällsrutin med Eucerin i Glossybox

Rengöring och vård är grunden i en effektiv kvällsrutin. Testa Eucerins återfuktande rutin med hyaluronsyra i fem steg. Börja gärna med ett avkopplande bad för att öppna upp porerna och göra huden mer mottaglig för de aktiva ingredienserna.

Du har säkert koll på att rengöring är ett viktigt steg i hudvårdsrutinen, men visste du att en ren hud absorberar de verksamma ämnena i den efterföljande hudvården betydligt bättre? Ibland avstår vi rengöring med rädsla av att torka ut huden, men med rengöringsprodukter med hyaluronsyra återfuktas din hud i varje steg.

Eucerin har flera serier med den aktiva ingrediensen hyaluronsyra. Hyaluronsyra är ett fuktbevarande ämne som finns naturligt i hudens bindväv. Med åldern reduceras vår förmåga att bilda egen hyaluronsyra och resultatet blir fördjupade rynkor. Genom att tillsätta hyaluronsyra i hudvården får huden en föryngrande fuktboost!

Kvällsrutin med Eucerin i Glossybox

Återfuktande kvällsrutin med hyaluronsyra

1. Bli av med envis ögonmakeup

Vi har nog alla varit med om att en enkel rengöring inte biter på envis ögonmakeup. Eucerin DermatoCLEAN Micellar Eye Make-up Remover  är en micellär ögonmakeupborttagare med hyaluronsyra som tar bort vattenfast smink och skonsamt rengör ögonområdet utan att verka uttorkande. Den milda formulan kan användas av alla oavsett hudtyp, samt kontaktlinsbärare.

2. Avlägsna orenheter med en mild rengörinsgel

Rengör hela ansiktet med en mild rengöringsgel med hyaluronsyra som avlägsnar orenheter, fett och makeup utan att rubba hudens fuktnivåer. Eucerin DermatoCLEAN Cleansing Gel passar normal till kombinerad samt känslig hud. 

3. Återfukta och rengör med toner

Glöm inte tonern! Den avlägsnar de sista resterna av rengöringsprodukterna och förbereder huden på att slussa in efterföljande hudvårds aktiva ingredienser. Eucerin DermatoCLEAN Toner är ett milt ansiktsvatten med återfuktande hyaluronsyra som lämnar huden ren och mjuk.

4. Luta dig tillbaka med en återfuktande sheetmask

Efter den noggranna rengöringen är huden redo att ta upp de vårdande produkternas aktiva ingredienser. Varva ned med en sheetmask för att ge din hud en snabb fuktkur. Eucerin Hyaluron-Filler Hyaluron Intensive Mask är en intensivt återfuktande ansiktsmask som motverkar ålderstecken samtidigt som du får en uppfräschad hud med ny lyster. Masken är indränkt i hög- och lågmolekylär hyaluronsyra (hudens bästa vän!) och verkar för att reducera fina linjer och fräscha upp ansiktet på bara 5 minuter. Vi älskar passformen som sitter perfekt på ansiktet som en andra hud.

5. Avsluta din kvällsrutin med en lyxig nattkräm

Massera in allt serum från sheetmasken och avsluta rutinen med den djupt återfuktande nattcremen Eucerin Hyaluron-Filler Night Cream. Den arbetar för att främja hudens förnyelseprocess under natten och fylla ut fina linjer och rynkor. Med två olika varianter av hyaluronsyra behandlas alla typer av rynkor samtidigt som den aktiva ingrediensen glycinsaponin stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra. Klart!

Kvällsrutin med Eucerin i Glossybox

Några Glossies har fått testa Eucerins hyllade Hyaluron-Filler Hyaluron Intensive Mask i sin septemberbox. Så här skriver några av de som testat:

”Jag blev positivt överraskad av denna ljuvliga ansiktsmask som ger en helt ny lyster och känsla på huden. Aldrig varit med om att mitt ansikte är så här lent efter en ansiktsmask. Priset kanske är lite dyrt för en mask, men resultatet var något helt nytt. Kan rekommendera denna starkt. ”

” Wow det var nog den bästa ansiktsmask jag testat! Min hud såg fotoshoppad ut efteråt. Jag kände hur masken stramade. Kommer definitivt att köpa flera!”

” Vilket glow denna masken ger och doften är ljuvlig efteråt. ”

Kvällsrutin med Eucerin i Glossybox

 Stina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert