Hudvård

Upplev ekocertifierad skönhet från Urtekram

Ekocertifierad skönhet från Urtekram i Glossybox

Njut av naturliga ingredienser som rengör och vårdar med ekocertifierad skönhet från Urtekram. Rise & shine till doften av naturliga apelsinblommor, bli Blown Away av energigivande citrongräs och Tune In varje dag med lugnande lavendel. För stunder som ger intryck varje dag.

Doften och upplevelsen står i fokus när Urtekram lanserar tre nya, veganska serier med 100 % naturligt innehåll. Från den kryddigt apelsindoftade serien Rise & Shine i orange som väcker dina sinnen till liv, till citrusfräscha Blown Away i grönt som ger ny energi och behagliga Tune In i lila med lugnande lavendel. Kanske väljer du den som passar bäst för att sätta känslan för stunden eller går all-in på en favoritdoft.

De tre olika serierna innehåller alla schampo, balsam, kroppslotion, kroppsrengöring, handkräm och handtvål. Perfekt för en härlig spastund hemma som gör gott för både kropp och själ, som mindfulness i vardagen.

Hela serien är ekologiskt certifierad av Ecocert enligt COSMOS Organic standard med förpackningarna av miljövänlig växtbaserad plast från sockerrör som är nordiskt lokalproducerade i Danmark.

Rise & Shine – Spicy Orange Blossom

Vakna upp till den ljuvligt söta doften av naturliga apelsinblommor, perfekt balanserade med varma kryddor. Rise & Shine är en uppfriskande serie som innehåller näringsrika ingredienser som shea butter, aloe vera och hyaluronsyra. Den underbart aromatiska doften av apelsinblomma ett populärt inslag i parfymer.

Tips! Testa Rise & Shine Spicy Orange Blossom Body Wash för uppfriskande morgondusch. Den mjukt skummande formulan ger en underbart skön känsla mot huden. 

Urtekram

Blown Away – Wild Lemongrass

Få en energikick av den uppfriskande serien Blown Away med en naturlig doft av citrongräs och citrus. Serien innehåller rengörande och återuppbyggande ingredienser som hjälper till att bevara fukten i huden, så som aloe vera och hyaluronsyra samt naturliga oljor från jojoba, aprikos och broccolifrö.

Tips! Bär med dig Blown Away Wild Lemongrass Handcream i handväskan för silkeslena händer hela dagen. Återapplicera efter varje handtvätt.

Urtekram

 

Tune In – Soothing Lavender

Varva ned med Soothing Lavender som har en ljuvlig doft av lavendel, som också har en historia som läkeväxt. Den aromatiska doften i kombination med fuktgivande ingredienser som pilbarksextrakt, aloe vera och hyaluronsyra hjälper till att lugna och återfukta huden.

Tips! Avsluta dagen med att smörja in hela kroppen med Tune in Soothing Lavender Body Lotion  innan du går och lägger dig, för att njuta av de lugnande aromerna och ljuvligt len hud.

Urtekram

Några Glossies har fått testa produkter från den nya serien med ekocertifierad skönhet från Urtekram i sin septemberbox!

 Stina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert