Tema

Get the look: The Beauty Tales

  Hitta stilen med Glossybox Oktober

The Beauty Tales är en fantastisk historia om sagolik hudvård och magisk makeup. Skapa månadens förtrollande look med hjälp av produkterna i din oktoberbox!

1. Njut av underbart mjuka läppar med en vårdande läppolja

Hudvård är hemligheten bakom en lyckad makeup. När du applicerar smink på en ren och återfuktad hud blir resultatet SÅ mycket bättre! Applicera Steve Laurant Orchid Lip Oil direkt efter rengöringen. Låt läppoljan verka på läpparna, för att de ska bli  uppmjukade och lena inför eventuell applicering av läppstift. Du kan också använda läppoljan som enda produkt för att ge dina läppar en oemotståndlig glans.

2. Få en pigg och vaken blick med en uppiggande ögonkräm

Ögonkrämen Origins GinZing Refreshing Eye Cream har en uppiggande och uppljusande effekt. Den passar utmärkt att ha som primer innan smink. Låt formulan torka helt innan du fortsätter med eventuell ögonmakeup. Din blick kommer omedelbart att kännas mer vaken med reducerad puffighet och mindre synliga mörka ringar under ögonen. Dutta på en liten mängd längs ögonbenet och brynbenet med hjälp av långfingret.

3. Ge dina kinder en rosig lyster med trendigt rouge

En av höstens stora makeuptrender är rouge. I år får den gärna ta lite mer plats och synas. Inspireras av 80-talet där rouget appliceras mot tinningarna och möter ögonskuggan. The Beauty Crop Stargazing Blush Duo är ett fantastisk dubbelrouge med två fina höstnyanser, perfekta till vardag som fest. Applicera med hjälp av Luxie 524 Small Duo Fibre Brush Dreamcatcher och bygg långsamt upp den intensitet du vill ha.

Tips! Testa att använda ditt rouge som ögonskugga för en snyggt matchande makeup!

Glossybox oktober

Alla Glossies fick testa produkterna ovan i oktoberboxen. Prenumerera på GLOSSYBOX nu!

 Stina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert