Hudvård

Stärk hudens barriär med Cleanformance

Babor i Glossybox

Nya CLEANFORMANCE från BABOR är ren, effektiv och vegansk. Serien är framtagen för att boosta din hud och stärka hudens barriär med kraftfulla naturliga ingredienser.

BABOR har lanserat en helt ny, vegansk hudvårdsserie som sätter ”clean beauty” i fokus. Hela 98 % av ingredienserna i serien CLEANFORMANCE har naturligt ursprung och omdiskuterade ingredienser som exempelvis parabener, silikoner, mikroplaster och mineraloljor är bortvalda. Kvar återstår rena, effektiva och avancerade formuleringar som levererar ett strålande resultat utan att tumma på textur och doft. 

Så vad innehåller då produkterna? Eftersom bakteriefloran är en viktig del i hudens hälsa är en utav de viktigaste nyckelingredienserna ett komplex av pre- och probiotika, vilket gynnar goda bakterier som stärker hudens naturliga barriär. Kraftfulla antioxidanter från barkextrakt av rödlönn hjälper till att förebygga förtidigt hudåldrande. 

Babor i Glossybox

En clean hudvårdsrutin

I serien finns allt du behöver för en full hudvårdsrutin. Dessa tre favoriter boostar din hud med fukt och ger en naturlig lyster med massor av glow. Alla produkter kan användas både morgon och kväll.

  1. Omedelbar lyster
    Applicera BABOR Cleanformance Moisture Glow Serum  på väl rengjord hud. Ta några droppar av produkten på dina fingertoppar och massera varsamt in över hela ansiktet och halsen. Serumet som har en lystergivande effekt får direkt huden att stråla av friskhet och upplevs jämnare. Huden blir också fastare med förbättrad elasticitet samtidigt som tidiga ålderstecken motverkas.
  2. Ljusreflekterande creme
    När serumet har sjunkit in i huden är det dags för nästa steg; en återfuktande och fjäderlätt ansiktscreme som omedelbart absorberas av huden utan att kladda. BABOR Cleanformance Moisture Glow Cream  är en drömlik ansiktscreme utvecklad för att snabbt återfukta huden och bibehålla fukten länge. Applicera över hela ansiktet med mjuka rörelser, glöm inte halsen och dekolletaget. Några glossies får testa! Bonustips: Fungerar utmärkt som primer under makeup.
  3. Blick för glow
    Avsluta din fuktgivande glowrutin med fräscha upp ögonområdet. BABOR Cleanformance Awakening Eye Cream har en uppljusande och lystergivande effekt som ger dig en mer vaken blick. Aktiva ingredienser som askbarkextrakt, niacinamider och organiskt kisel motverkar mörka ringar och påsar under ögonen. Dutta försiktigt en liten mängd med hjälp av ditt ringfinger på benet runt ögonen. 

I septemberboxen fick några Glossies testa BABOR Cleanformance Moisture Glow Cream, så här skriver några av de som testat:

Jag bara älskar allt med denna ansiktscreme – doften, hur den känns på huden, att den är så återfuktande och att den är så dryg. Jag känner mig såå fräsch efter att jag har använt denna. Fantastisk produkt!”

”Finner inga ord. Älskar hur lätt den känns på huden samtidigt som den tillför massa fukt och ger lyster. Jag älskar älskar älskar denna! Tack glossybox för att jag fick testa den!”

”Älskar när det är produkter ifrån Babor med i boxen, det är på grund utav dessa lite mer exklusiva varumärken som jag väljer att köpa/prenumerera på boxen! Plus i kanten att den dessutom är vegansk också!”

Babor i GlossyboxStina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert