Hårvård

Fräscht hår med torrschampo från Batiste

Bastiste i Glossybox

Gorgeous hair on the go? Yes you can! Låt inte ditt hår stoppa dig för att njuta till fullo av dagen. Med torrschampo från Batiste kan du vara säker på att ditt hår alltid doftar underbart och har en fräsch, ren känsla med extra body och textur – oavsett situation. Ge ditt hår nytt liv, när som helst, var som helst. Skaka flaskan, spraya, massera in och styla!

 

Klassiskt fräscht

Blev det en oplanerad sovmorgon när klockan ringde i morse och du tryckte på snooze? Och ingen tid att tvätta håret på morgonen? Säg adjö till din morgonfrisyr och fräscha upp ditt hår på några sekunder med Batiste Dry Shampoo Mini Original! Det här är den ikoniska Batiste-formulan som startade allt. Med en härligt fräsch doft ger den omedelbart en ren känsla till håret och tar bort fett och olja, helt utan vatten.

Testa: Dry Shampoo Mini Original

Batiste i Glossybox

Torrschampo med doft av körsbär

Bråttom till ett viktigt möte och ingen tid till att tvätta håret? Med torrschampo från Batiste Dry Shampoo Mini Cherry kan du på nolltid ge nytt liv till ditt hår utan att komma försent. En perfekt quick-fix för vackert hår mellan hårtvättarna. Passar även perfekt att använda efter träningen. Dessutom doftar den ljuvligt! Cherry har en underbart fruktig doft med inslag av körsbär.

Testa: Dry Shampoo Mini Cherry

Batiste i Glossybox

Ljuvlig blommig doft

På väg till en dejt och ingen tid att göra dig iordning? Andas ut och applicera Batiste Dry Shampoo Mini Blush i håret för en snabb uppfräschning. Bara några få sprayningar behövs för en nytvättad känsla. Blush har flörtig och feminin essens av blommor som får ditt hår att dofta fantastiskt!

Testa: Dry Shampoo Mini Blush

Batiste i Glossybox

 

 

 Stina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert