Doft

Rose Seduction för en blomstrande höst

Sätt doft på hösten med en förförisk parfym med vita blommor som passar alla tillfällen. Upptäck Women’secrets senast lansering – Rose Seduction!

Women’secrets väldoftande universum fortsätter att växa. Det spanska märket grundades i Madrid 1993 och är kanske mest kända för att tillverka underkläder och sovplagg. De ser sig som specialister i den kvinnliga världen; ett varumärke skapat för och av kvinnor. Oavsett om du letar efter en doft till ett särskilt tillfälle eller en signaturdoft att bära varje dag har Women’secret något för dig.

Rose Seduction är den senaste doften som lanserats av Women’secret. Denna eau de toilette är skapad för kvinnor som älskar de söta aromerna av vita blommor. Flakongen är utformad i linje med föregångarna i Eau-serien och den eleganta Gold Seduction. Rose Seduction är skapad i vackert ljusrosa glas och bär en dekorativ silverrosett. Precis som Gold Seduction är doften berikad med ett fint glitter som ger huden extra glow.

Rose seduction i Glossybox

Doften Rose Seduction öppnar med en söt och fräsch apelsinblomma och kombineras med saftiga äpplen och mandariner. Hjärtat erbjuder en vit jasminbukett som fulländas av söta noter. De eleganta basnoterna består av en behaglig och krämig blandning av vanilj och mysk. Det är en sofistikerad och flörtig doft med en festlig touch, som gör den till den perfekta parfymen att bära på en dejt eller en utekväll.

I juni månads GLOSSYBOX får några Glossies ett doftprov med en av dessa förföriska favoriter – antingen Rose Seduction eller Gold Seduction!

Gold Seduction i Glossybox

Både Rose Seduction och Gold Seduction finns nu i storleken 30 ml.Stina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert