Hudvård

Havsalger och eukalyptus i Love Beauty and Planets nya serie

Oceans Edition från Love Beauty and Planet

Vårda ditt hår och din hud med näringsrika och uppfriskande havsalger och eukalyptus. Den nya veganska hårvårdsserien Oceans Edition från Love Beauty and Planet visar omtanke och kärlek till både dig och havet, med flaskor tillverkade av återvunnen plast från kusten. Serien är perfekt för att återfukta torr hud och ge en tropisk känsla året om.

Love Beauty and Planet

Uppfriskande shower gel

Börja din renande rutin med en ljuvlig duschgel. Wave of Hydration Shower Gel är berikad med hudvårdande havsalger och uppfriskande etiskt framtagen eukalyptus som verkar återfuktande och ger huden den boost den förtjänar. Flaskan är skapad med omtanke och kärlek till både dig och havet. 100 procent av plasten som används i Oceans Edition-flaskorna är återvunnen. Plasten är uppsamlad inom 15 km från den taiwanesiska kustlinjen, ett område i världen som är hårt drabbat av plast i havet.

Love Beauty and Planet

Revitaliserande schampo

Sommarlivet med sol och bad är tufft och uttorkande för håret. Marine Moisture Shampoo är som en våg av lättnad för ditt hår med näringsrika havsalger och eukalyptus. Den intensivt återfuktande formulan gör att håret känns revitaliserat och förnyat. Tips! Gör en ordentlig schamponering minst en gång i veckan där du schamponerar och sköljer ur håret två–tre gånger på rad för att få bort alla rester, orenheter och stylingprodukter.

Love Beauty and Planet

Mjukgörande balsam

Nästa steg i din uppfriskande rutin är balsam. Marine Moisture Balsam  vårdar och mjukgör med naturliga ingredienser. Applicera i hela håret, undvik hårbotten, låt verka och skölj ur. Havsalger är fulla av antioxidanter och är kända för sina fuktgivande egenskaper som förnyar håret. Njut av den fräscha doften av svalkande eukalyptus, etiskt skördad och varsamt utvunnen från eukalyptusbladet.

Love Beauty and Planet

Återfuktande body lotion

Avsluta med en ljuvligt återfuktande body lotion som ger huden massor av fukt och motverkar torrhet. Marine Hydration Body Lotion med havsalger och eukalyptus gör att din hud känns mjuk och återställd. Smörj in dig medan huden fortfarande är lätt fuktad för att tillgodogöra dig maximalt med fukt.Stina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert