Hudvård

Rena porerna med kol!

Biore

Oavsett hudtyp får de flesta av oss kvisslor och orenheter lite då och då. Biorés produkter är framtagna för att snabbt och enkelt rena porerna med kol. Med inspiration från J-beauty används naturligt kol för att avlägsna orenheter och göra huden ren och fräsch.

Problemhy och vidgade porer drabbar de flesta av oss vid något tillfälle i livet. Vilken huptyp du har påverkar dina porers utseende. Kombinerad eller fet hud tenderar att ha naturligt större porer eftersom den producerar mer talg. Hormonell obalans, hudens åldrande och negativa livsstilfaktorer som solning och rökning kan leda till att porerna förstoras. Pormaskar uppstår när en por blir tilltäppt av talg eller smuts. Till skillnad från finnar är dessa inte rodnade eller inflammerade. För att motverka pormaskar och orenheter är det viktigt att välja produkter anpassade för just detta problemområde.

För Bioré är porer allt! Hudvårdsmärket ägs av japanska Kao, vilket genomsyrar hela produktlinjen. Deras rötter i J-beauty gör att Bioré använder tekniker förankrade i vetenskapen för att erbjuda innovativa produkter som verkligen fungerar med synbara resultat.

Bioré är i dag det ledande märket för ansiktsrengöring i Japan. Oavsett om du vill bli av med pormaskar, vidgade porer eller bara vill ha en ren och fräsch hud har Bioré något för dig. Produkterna rengör dina porer på djupet och kommer i flytande form, skum, peelingar och strips. Biorés serie med naturligt kol är perfekt för att motverka pormaskar och rengöra huden på djupet, dessa passar särskilt bra för dig med normal till fet hud. Läs mer om några av våra favoriter från Bioré på nästa sida. Frigör dina porer!

Biore

5 x Rengöringsrutin med naturligt kol

  1. Bioré Deep Pore Charcoal Cleanser är en ansiktsrengöring framtagen för att rena porerna med kol. Huden känns mjuk och len efteråt. Använd en till två gånger dagligen. Passar bäst normal till fet hud.
  2. Problem med akne? Testa Bioré Anti Blemish Charcoal Cleanser som rengör pro-blemhud utan att verka uttorkande. Rengöringen absorberar överflödigt fett med hjälp av naturligt kol. 1 %  salicylsyra hjälper till att behandla din akne och motverkar nya utbrott. På bara två dagar ser porerna mindre ut och huden klarare.
  3. Bioré Charcoal Micellar Water är ett ansiktsvatten med micellärteknik och kol som rengör porerna och tar bort överskotts-fett. Fungerar även som makeupborttagare.
  4. Unna dig en renande ansiktsmask som har en djuprengörande effekt med frisk mentol. Bioré Whipped Purifying Detox Mask är en kylande detoxmask som eliminerar föroreningar, avlägsnar olja och orenheter. Även denna innehåller naturligt kol, känd för sin förmåga att dra ut smuts från huden. Låt verka i tre till fem minuter.
  5. Få bort envisa pormaskar från näsan med Bioré Deep Cleansing Charcoal Pore Strips. Naturligt kol hjälper till att ta bort fett och extrahera pormaskar, som en magnet. Fukta näsan, ta bort skyddsplasten, applicera, vänta 10–15 minuter tills den stelnat och dra av. Voilà!Huden känns renare och fräschare med tre gånger mindre överflödigt fett. Några Glossies har fått testa!

Biore Charcoal-serienStina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert