Hårvård

Hårvård med hyaluronsyra för maximal återfuktning

BC Bonacure i Glossybox

Hyaluronsyra är en magisk återfuktare i hudvård, men visste du att ingrediensen även kan användas för att binda fukt i håret? Testa BC Bonacures serie Hyaluronic Moisture Kick Hårvård för hårvård med maximal återfuktning. Serien är perfekt för att ge en fuktkick åt torrt och trist hår!

Sommaren kan vara en otroligt påfrestande tid för håret och nu på hösten törstar många hår efter fukt. Sol och bad med salt eller klorerat vatten i kombination med frekventa schamponeringar kan göra ditt hår sprött, trist och torrt. När håret saknar fukt saknar det också glans, elasticitet och stuns, vilket gör det svårare att hantera.

BC Bonacure är ett varumärke med fokus på ingredienser hämtade från hudvården för att uppnå ultimata resultat där varje serie är framtagen för att passa en viss hårtyp. Hyaluronic Moisture Kick erbjuder hårvård med hyaluronsyra. Serien kan jämföras med hårvårdens återfuktande serum. Hyaluronsyra är en oslagbar ingrediens som återfuktar och balanserar torrt hår, samt förbättrar hårets elasticitet, motståndskraft och glans. Allt från schampo och balsam till leave-in-produkter arbetar för att ge långvarig fukt och göra håret mjukt med viktlös näring.

BC Bonacure i Glossybox

BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick Spray Conditioner är ett spraybalsam som fungerar för alla hårtyper i behov av fukt, inte minst torrt, vågigt eller lockigt hår. Hårvård med hyaluronsyra är perfekt för att snabbt få ett smidigt och återfuktat hår som ser friskt ut. Spraybalsamet kan användas i handdukstorkat hår efter schampo eller inpackning, alternativt som en extra fuktgivare även när du använder balsam. Du kan också använda det för att ge håret extra fukt mellan tvättar. Sprayen är också fantastisk att använda för att reda ut håret efter tvätt.

Några Glossies har fått testa Hyaluronic Moisture Kick Spray Conditioner i sin GLOSSYBOX, så här skriver en prenumerant:

”Den är ett måste för alla hårtyper! Jag har slingat blont hår som skadas väldigt mycket av blekning, denna har hjälpt mig bra!”

BC Bonacure i GlossyboxStina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert