Doft

Vår nya favoritdoft från Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez Pure Musc

Vi kan inte få nog av vår nya favoritdoft från Narciso Rodriguez! For her PURE MUSC eau de parfum är en sensuell parfym där hjärtat av mysk framhävs med en vit blommig bukett.

Upptäck en doft som är beroendeframkallande;, for her PURE MUSC eau de parfum från Narciso Rodriguez är en hyllning till tidlös kvinnlighet. Den är inspirerad av originaldoften for her och en hommage till den ikoniska doftlinjens signatur av mysk. En modern bukett vita blommor omsluter mysk i sin renaste form och avslutas med en sammetslen signatur av cashmeran. Resultatet blir berusande.

” Mysk har en tidlöshet och ett doftdjup som också är väldigt personligt; det blir ett med kvinnan som bär det, for her PURE MUSC eau de parfum är den ultimata tolkningen av mysk, därför är den så beroendeframkallande.” – Narciso Rodriguez

Njut av en förförande parfym som är lika fantastisk i all sin enkelhet som i lager tillsammans med de andra dofterna inom for her-serien. Genom att använda den i layering med andra for her-dofter får du möjlighet att skapa en personlig och minnesvärd doft. Den svarta och vita flaskan symboliserar det utsökta konstnärskapet och skönheten inom doften med en ren linje och ren form.

 

Narciso Rodriguez Pure Musc

 

Några Glossies fick ett doftprov i sin junibox, så här skriver några av de som har recenserat parfymen:

” Klassisk doft. Gillar man musk som parfym är denna mycket bra.”

” Tycker att produkten har en vuxen och hållbar doft. Är tacksam över att jag fick chansen att prova den!”

”Jag tycker att den luktar väldigt gott, man behöver inte mer än ett sprut, samt den håller hela dagen. Glad att jag fått testa i GLOSSYBOX!”

Narciso Rodriguez Pure Musc


Stina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert