Tips & Tricks

Naturligt strålande look med bronzer

The Body Shop Coconut Bronze

Coconut Bronze från The Body Shop förlänger sommarkänslan och ger din hud en naturligt strålande look med bronzer. Upptäck en serie produkter som ger dig ett solkysst glow!

Sommaren må gå mot sitt slut men vi vill gärna behålla sommarkänslan ett litet tag till. Bronzingprodukter är perfekta för att skapa en sommarfräsch look året runt. Det finns en uppsjö av produkter att välja mellan, i flytande och puderformat, med eller utan skimmer. Kort och gott – något för alla hudtoner och hudtyper!

The Body Shops serie Coconut Bronze är skapad för att ta fram din inre gyllene gudinna. Kanske extra välbehövligt längre fram på hösten då huden ofta känns trött och glåmig. Produkterna är också magiska för att framhäva eller fuska fram solbrännan.

The Body Shop Coconut Bronze

Testa exempelvis Gradual Tan för en naturlig brun-utan-sol-effekt, Wash Off Tan som ger en tillfällig, solkysst bronzingfinish och torroljan Shimmering Dry Oil som ger kroppen en vackert skimrande, bronzig look med en varm ton. Komplettera gärna med  Glow Powder  för en highlighter-effekt och Matte Bronzing Powder, ett matt solpuder för ett naturligt resultat. Hela linjen är nu dessutom vegansk, det gillar vi!

I majboxen fick några Glossies testa Shimmering Dry Oil. Vi gillar att den har en lättviktig, silkeslen oljeformula som ger ett omedelbart solkysst glow och lämnar huden med en mjuk och len känsla. Den är enkel att applicera, torkar snabbt och ger huden en skimrande lyster. Formulan smälter direkt in utan att lämna linjer, för en vacker bronzig hud. Oljan framhäver också den naturliga hudtonen och ger en varm, skimrande nyans som passar alla. Hur använder man den bäst? Applicera över hela kroppen efter duschen för att få en len hud med en skimrande bronzing-effekt. Har du inte tid att smörja in hela kroppen? Applicera på nyckelbenen för att snabbt få en sommarfin look som funkar året om.

The Body Shop Coconut Bronze i Glossybox

Så skapar du en naturligt strålande look med bronzer

  1. Exfoliera mera! För att förbereda huden innan du applicerar bronzing-produkter rekommenderar vi alltid att du exfolierar huden innan. Varför? Jo, de döda hudcellerna som ligger på hudens yta kan leda till en ojämn färg, därför är det bra att peela huden innan du använder en bronzer. Din hud kommer också att se friskare ut med mer lyster.
  2. Tona ut. Var noga med att tona ut ditt bronzingpuder ner mot halsen, för att undvika en skarp kant mot ansiktet. Tona även upp mot hårfästet.
  3. Lagom med glow. För att uppnå ett naturlig sommarglow med hjälp av ett skimrande puder, undvik T-zonen (pannan, mitt på kinderna och hakan) eftersom dessa områden är naturligt glansiga.

The Body Shop Coconut Bronze

Skönhet med gott samvete

The Body Shops ekologiska Community Fair Trade-kokosolja tillverkas av Women in Business Development Inc (WIBDI) på Samoa. WIBDI arbetar med 183 byar och stödjer certifierade ekologiska jordbruk. Lokala jordbrukare plockar och knäcker kokosnötterna och pressar fruktköttet för hand för att utvinna den näringsrika kokosoljan. WIBDI har fått utmärkelser för sitt arbete och grundades för att skapa arbetsmöjligheter för kvinnor och en hållbar livsstil för deras familjer. Läs mer om The Body Shops Community Trade här!Stina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert