Tips & Tricks

Lev ut dina drömmar med Coach Dreams

Coach Dreams EdP

Lev ut dina drömmar med doften Coach Dreams. Inspirerad av friheten och äventyret som en roadtrip genom den amerikanska vilda västern bjuder på.

Doften Coach Dreams är inspirerad av en solig roadtrip genom det amerikanska ökenlandskapet som kallas vilda västern – landet som är fullt av möjligheter. Doften tar dig med på en resa från början till slut och skapar förväntningar och nya minnen. Den öppnar med noter av färsk frukt och avslutar med bestående träiga noter. Det är en delikat och feminin doft, svår att motstå, med en twist av en fruktig friskhet.

Kampanjen firar Coachs lekfulla anda och är inspirerad av vänskap och känslan av frihet. Modellerna och vännerna Jean Campbell och Binx Walton ger sig ut på en fantasifull roadtrip för att uppfylla och bocka av drömmarna på deras lista. ”Kyss en cowboy”, ”Gå på dinosaurie-safari” och till och med ”Res till yttre rymden”. Bara fantasin sätter gränser!

Coach Dreams EdP

Den vackra flakongen för tankarna till gamla apoteksflaskor och är inspirerad av skatter som hittas längs vägen. Glasflaskan bär en silverkork som är formad som en blomma och har en läderring som kan kopplas till varumärket Coachs historia av hantverk. Ytterförpackningen pryds av iögonfallande rosa glitter för att väcka drömmarnas magi till liv.

Några prenumeranter får ett doftprov av Coach Dreams Eau de Parfum i majboxen. En utmärkt signaturdoft för dina kommande äventyr och drömmar! Läs mer om vad andra Glossies tycker om doften här

Coach Dreams EdP

Toppnot: Apelsin
Hjärtnot: Kaktusblomma
Basnot: Joshuaträ
Pris: 460 kr/40 ml samt 720 kr/60 mlStina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert