Tema

Aloha, glossies – specialdesignade juliboxen är här!

Aloha, glossies! Vi välkomnar årets hetaste månad med specialdesignade juliboxen Aloha! 🌺 🌴  Dröm dig bort till turkost hav och kritvita sandstränder med månadens tropiska Glossybox. Upptäck fem härliga skönhetsprodukter som fixar en somrig look full av lyster. Vi har fyllt den färgstarka boxen med tropiska beauty essentials som gör sommaren lite härligare och såklart – lite mer glossy!

Maxa sommarkänslan med solkysst hud och massor av fint glow! Du får den perfekta bronzern Aloha Bronzer från Give Them La La Beauty i en unik design som matchar din specialdesignade box.

Applicera som contour för att framhäva dina bästa drag eller sätt färg på kinderna för fixa en naturligt solkust makeup. Det silkeslena pudret är enkelt att applicera för ett perfekt resultat som varar länge.

Det halvmatta pudret ger ett naturligt resultat med ett lätt skimmer, antingen för att fejka en solkysst hud eller förstärka din egen hudton. Pudret har en silkeslen känsla och kan enkelt byggas upp i lager för att uppnå önskat resultat.

Upptäck Glossybox Aloha till 20 % rabatt. Klicka här! 


*En prenumeration kostar 159 kr/månad. En månads uppsägningstid gäller. Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...