Tips & Tricks

A World Of Beauty: Manchester

När det kommer till skönhet är är vi på Glossybox alltid nyfikna på att testa, upptäcka, experimentera och dela med oss av våra favoriter från alla delar av världen. Vi har skönhetsexperter i flera länder och vi har med åren lärt oss både ett och annat om skönhet. Här delar Elle Nash, Beauty Editor för Glossybox UK och Irland med sig av skönhetsprodukterna hon inte klarar sig utan i sommar…

  1. ESPA Optimal SkinProCleanser

Oavsett om det är morgon eller kväll bör din hudvårdsrutin alltid startas med rengöring – så här kommer mitt första tips! Som Beauty Editor har jag provat en hel del rengöringar, men bara ett fåtal har varit lika fantastiska som ESPA Optimal Skin ProCleanser. 

Denna rengöring kombinerar  moringafrö och jojobaextrakt med pumpaenzymer, som varsamt rengör och exfolierar din hud. Efter att ha använt denna känns min hud helt otrolig. Min hud blir så len, mjuk och glowig. Det ultimata sättet att väcka huden till liv!

 

  1. Elemis Superfood Day Cream

Efter rengöring och toner är det dags för min go-to-återfuktare: ELEMIS Superfood Day Cream. Inte nog med att den får huden att kännas hälsosam, återfuktad och revitaliserad – den doftar dessutom helt underbart! Varje gång jag applicerar denna påminns jag om att min hudvårdsrutin är en ovärderlig och lyxig stund snarare än ett måste.

Cremen innehåller bland annat ingefära, matchate och gojibär och är med andra ord proppad med antioxidanter som återfuktar, mjukgör och skyddar din hud. Den ligger visserligen i en lite högre prisklass, men är helt klart värd investeringen!

  1. L’Oréal Paris Telescopic Carbon Mascara 

Jag har turen att ha en naturligt problemfri och jämn hy, så jag bär sällan makeup. När jag väl sminkar mig satsar jag på tre noggrant utvalda nyckelprodukter. Tack vare den tunna borsten når jag enkelt varje frans och får dem att se både fylligare och längre ut. Jag bara älskar hur denna mascara framhäver mina ögon!

  1. MAC Rebel Satin Lipstick 

Ibland föredrar jag dock att sätta läpparna i centrum! Jag är särskilt svag för burgundyfärgade läppar, och i min stora kollektion är mitt go-to-läppstift just nu MAC’s Rebel Satin Lipstick.

Denna oemotståndliga nyans är så vacker och mångsidig – den passar perfekt både sommar och vinter. Den har dessutom en sammetslen finish som återfuktar dina läppar under dagen och den är perfekt för en chic kvällslook.

  1. Bobbi Brown Eyeshadow

Att skapa en snygg makeup med ögonskugga är så kul (och tar mig tillbaka till min mer experimentella tonår!), men nu föredrar jag att använda Bobbi Brown eyeshadow stick för att uppnå en mer avslappnad look. Ögonskuggan har en krämig och högpigmenterad formula är lätt att applicera. Om du vill kan du testa att sudda ut den med fingertopparna för en mjukare look. Jag föredrar den ljusa och skimrande nyansen ”Peach Mimosa” som kan appliceras både på ögonlock och som. highlighter!

Dessa är mina favoritprodukter, testa själv eller upptäck just dina på lookfantastic.se!

Prenumerera på Glossybox

Prenumerera på Glossybox och få fem skönhetsprodukter levererade hem till dig varje månad. Det perfekta sättet att testa de senaste trenderna inom makeup, hudvård, hårvård och doft till ett bra pris. Bli en glossie idag från 125 kr/månad! 

Text: Elle Nash. Ursprungspost här!Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...