Tips & Tricks

Brasiliansk skönhet à la Sol de Janeiro

Brasiliansk skönhet från Sol de Janeiro

Njut av brasiliansk skönhet à la Sol de Janeiro! Varumärket kapslar in de brasilianska beautyhemligheterna med glädje, positivitet och ljuvliga dofter. I majboxen fick alla glossies testa deras ikoniska Bum Bum Cream som tar oss till Copacabana som i ett trollslag.

I Brasilien finns skönhet i alla former – från färger, dofter och intryck till den kroppsglädje som ses överallt. Brasilianarna omfamnar det unika och tar avstånd ifrån snäva skönhetsideal. Kärleken till mångfalden kommer naturligt och det återspeglas i den brasilianska livsstilen.

Grundarna till Sol de Janeiro har inspirerats av detta när de tagit fram sina skönhetsprodukter. Med glädje och positivitet skapas högkvalitativa produkter med formuleringar som både doftar ljuvligt och är effektiva. Innehållet består av unika ingredienser som brasilianarna älskat i generationer.

Brasiliansk skönhet från Sol de Janeiro

Bum Bum Cream i majboxen

I majboxen fick alla glossies njuta av brasiliansk skönhet à la Sol de Janeiro och testa den lyxigt väldoftande krämen Bum Bum Cream i en praktisk travel size. Den ikoniska produkten är framtagen med inspiration av brasilianarnas favoritkroppsdel; the bum bum, men självklart kan krämen användas över hela kroppen! Den snabbabsorberande formulan stramar åt huden samtidigt som den mjukgör. Mica hjälper till att ge ett strålande brasilianskt glow. Massera in den med cirkulära rörelser för att värma upp krämen och öka cirkulationen i kroppen. Läs mer här!

 

Brazilian Beauty Blend består av näringsgivande cupuaçusmör, antioxidantrik açaí och mjukgörande kokosolja.

Skönhetshemligheter från Brasilien

Den vårdande basen i Sol de Janeiros produkter kallas Brazilian Beauty Blend och består av näringsgivande cupuaçusmör, antioxidantrik açaí och mjukgörande kokosolja. Dessa superingredienser gör huden underbart mjuk och len med strålande lyster.

En hemlig ingrediens som återfinns i många brasilianska krämer är guaraná, en nationalväxt från Amazonas med en av planetens mest potenta former av koffein. Guaranán stimulerar blodcirkulationen och verkar mjukgörande.

Sol de Janeiros ljuvliga signaturdoft av salt karamell och pistasch påträffas i flera av produkterna. Cheirosa betyder att dofta oemotståndligt och i Brasilien är detta en del av livsstilen, därför är just dofterna en central del i samtliga produkter.

De unika skönhetshemligheterna från Brasilien genomsyrar Sol de Janeiro och de tar tillvara på kraften hos verksamma ingredienser från Amazonas regnskog. De noga valda råvarorna är rika på näringsämnen som erbjuder unika fördelar för huden. Sol de Janeiro har ett stolt samarbete med certifierade leverantörer som tar socialt ansvar för att skydda och bevara regnskogen så väl som planeten.

Sol de Janeiro

Skönhet med gott samvete

En hud som strålar av lycka bör självklart vara bekymmersfri! Sol de Janeiro är givetvis cruelty-free och har till största del ett veganskt sortiment (bortsett från deras läppbalsam som innehåller bivax). Ingredienserna i produkterna skördas även på ett hållbart sätt.Stina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert