Tips & Tricks

Glossybox testar: MASQ+ Bubble & Cleansing Foam

Glossybox testar MASQ+

Vi har testat MASQ+ Bubble & Cleansing Foam. Det är en härligt bubblande ansiktsmask som enkelt rengör och återfuktar huden.

Sommaren är snart här och har du inte gett huden en vårstädning än är det hög tid. Vi har testat den populära djuprengörande sheetmasken MASQ+ Bubble & Cleansing Foam (69 kr/25 ml).

Den är enkel att använda; placera bara på ansiktet, låt den bubbla upp och rengöra din hud, medan du lutar dig tillbaka och njuter! Efter användning känns huden renare och fräschare med förnyad lyster.

Förutom rengörande ämnen är den fulladdad med aktiva ingredienser som lugnande allantoin, fuktgivande glycerin samt extrakt från hallon, jordgubbar, blåbär, björnbär och tranbär. Använd masken en gång i veckan för att hålla huden ren och återfuktad.

Några glossies fick testa denna i aprilboxen – perfekt för en välgörande pre-summer cleanse!

Gör så här:

  1.  Rengör ansiktet och torka det lätt med en handduk. Lägg masken över ansiktet.
  2. Låt verka ca 5-15 min. Bubblor och skum bildas över hela masken. Massera försiktigt huden med skummet.
  3. Ta av masken och tvätta varsamt bort skummet med ljummet vatten. Avsluta med ansiktskräm eller med en återfuktande MASQ+.

Visste du att…
MASQ+ Bubble & Cleansing Foam var en av finalisterna i Daisy Beauty Awards 2018 samt nominerad i Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017. Stina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert