Hårvård

3 tips för naturligt vackert hår med en reparerande rutin

Naturligt reparerande hårvårdsrutin

Upptäck en ny serie hårvårdsprodukter med ett naturligt, veganskt innehåll. N.A.E. hämtar inspiration från italiensk örtläkekonst. Läs våra 3 tips för naturligt vackert hår med en reparerande hårvårdsrutin!

Hårvård ”The Italian Way” handlar om att ta tillvara på naturens skönhetshemligheter och traditionell italiensk örtläkekonst. Med hjälp av ingredienser plockade direkt från naturen frigörs ditt hårs naturliga skönhet. N.A.E. Naturale Antica Erboristeria har nyligen lanserat en serie hårprodukter med unika veganska blandningar av ekologiska ingredienser. Dessutom är samtliga produkter COSMOS Organic certifierade av Ecocert Greenlife med minst 97 procent naturligt ursprung.

Den reparerande hårvårdsserien Riparazione är särskilt utformad för torrt hår och kombinerar  italiensk basilika och olivolja, som är kända för sina vårdande och förskönande egenskaper. Den ljuvliga väldoftande serien gör det torra håret mjukt och följsamt med en ljuvlig väldoft.

NAE reparerande hårvård

3 tips för naturligt vackert hår

1. Applicera Riparazione schampo (89 kr/200 ml) i vått hår och arbeta upp ett krämigt lödder. Det reparerande schampot med ekologiska oliv- och basilikaextrakt rengör och vårdar torrt hår på ett skonsamt sätt.

Alternativt:

Använd Riparazione reparerande schampobar (89 kr/85 g) med ekologiska oliv- och basilikaextrakt som rengör håret effektivt utan att tynga ned. Pappersförpackningen är biologiskt nedbrytbar och formulan kräver mindre vatten, då en bar motsvarar ungefär två vanliga schampo om 250 ml.

2. Riparazione balsam (89 kr/150 ml) med ekologiska olivolje- och basilikaextrakt reder ut, vårdar och stärker håret för ett starkt, mjukt och glansigt resultat. Det vårdande balsamet har en fylligt krämig konsistens. Arbeta in i vått hår och fokusera på längder och hårtoppar. Låt verka i två minuter innan du sköljer håret. Testa att ha som hårmask: låt verka i fem minuter innan du sköljer håret.

3. Den sista touchen för vackert, glansigt hår får du med universaloljan Segreto Di Belezza (99 kr/75 ml) som innehåller ekologisk olivolja. Den reparerar och ger en mjukt skimrande finish. Använd sparsamt i hårtopparna.

Läs mer om produkter från N.A.E. som medverkat i Glossybox!Stina Ljungmark

Stina Ljungmark

Skribent och expert