Tema

Wild Thing – får du leopard eller zebra i maj?


ROAR! Väck dina djuriska skönhetsinstinkter till liv med månadens Glossybox Wild Thing. Upptäck en spännande samling produkter som ger dig en oförglömlig look för varje tillfälle, oavsett om du befinner dig mitt i stadens asfaltsdjungel eller på den heta savannen.

För första gången någonsin får alla glossies en unik specialdesignad box som finns i två olika boxdesigner. Vilken boxdesign får du – gyllene leopard eller silverglänsande zebra?

Vilken boxdesign får du – gyllene leopard eller silverglänsande zebra?

För att matcha din box får du en unik ögonskuggspalett från Steve Laurant som matchar din boxdesign. De jordnära skuggorna i paletten består av nio matta och skimrande nyanser, från mörkgrå till ljus aprikos. Perfekta för att skapa en mer eller mindre vild look!

En professionell ögonskuggsborste är a och o för att uppnå önskat resultat. REALHER Eyeshadow Brush är en vegansk borste med en mjuk, rundad spets som enkelt adderar ögonskugga och blandar färgerna perfekt i globlinjen.

Dessutom får alla testa vår favoritkräm Bum Bum Cream från Sol de Janeiro, som gör huden otroligt len med en beroendeframkallande doft vi bara inte kan få nog av. Take a walk on the wild side och utforska resten av boxen i ditt eget #glossymoment!

 

Beställ Wild Thing till 20 % rabatt redan idag!

*En prenumeration kostar 159 kr/månad. Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...