Tips & Tricks

Sunshine in a bottle

Hyllade St.Tropez har lanserat ett nytt brun- utan-sol-serum som passar perfekt i din hudvårdsrutin. Njut av ett återfuktat solkysst gyllene glow med en omedelbar känsla av välbefinnande. Som solsken på flaska!

Möt vårsolen med en naturligt solkysst och fräscht återfuktad hud. Det bästsäljande brun-utan- sol-varumärket St.Tropez har nyligen lanserat ett hudvårdande serum som hjälper dig att effektivisera din dagliga rutin. Njut av den härliga känslan av välmående och vackert solkysst hud i kombination med lyster, en doft av semester och en boost av D-vitamin.

Det innovativa och flerfaldigt prisbelönta Self Tan Purity-sortimentet utökas med Purity Vitamins Bronzing Water Face Serum (325 kr/50 ml). Liksom övriga Purity-produkter är det veganskt och har en transparent formula som varken behöver sköljas av eller färgar av sig. Serumet ger lyster, återfuktar huden med en fjäderlätt textur samtidigt som du får ett gyllene glow efter bara en applicering.

Den unika teknologin Sunshine Complex efterliknar de positiva effekterna som du normalt skulle få av solljusexponering. 93 procent av ingredienserna är naturliga och inkluderar C-vitamin, D-vitamin och hyaluronsyra. Uppfriskande vatten av grön mandarin och extrakt av hibiskus- och persikoblomma skyddar mot fria radikaler och yttre påfrestningar. 100 procent naturligt DHA ger gyllene glow som varar i flera dagar och avtar jämnt. Njut av den tropiska doften som är framtagen för att höja humöret. Några glossies får testa serumet i smidig travelsize!

Gör så här: Applicera 2–3 pumpningar av serumet på rengjord hud och fördela jämnt över ansikte och hals. Vänta i några minuter så att serumet sjunker in innan du applicerar ansiktskräm och solskydd. Testa att blanda vitaminserum med dagkräm för en extra snabb applicering. Det kan även bäras under eller istället för smink och blockerar inte porerna.

INKÖPSSTÄLLEN: St.Tropez finns bland annat på Kicks, Åhléns, H&M, Lindex, Apoteket AB, Apoteksgruppen, Kronans Apotek, Apotekhjartat.se, Apotea.se, Lyko.se, Bangerhead.se, Eleven.se, Nordic Feel.se, Ellos.se, Nelly.se samt parfymerier. Purity Vitamins Face Serum lanseras initialt på Kicks, Åhléns, H&M, Lindex och utvalda webbshoppar.Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...