Tips & Tricks

Clinique Moisture Surge: 72 h fuktboost

Unna huden 72 timmars fukt med Cliniques Moisture Surge! Ansiktskrämen låser in fukten och får huden att se fylligare, slätare och mer strålande ut.

En hälsosam lyster är alltid #skingoals och inte ens den bästa highlightern kan fuska fram en välmående hud. Föroreningar, sena kvällar, sömnbrist, näringsfattig kost och stressiga dagar kan dock göra att glowet snarare lyser med sin frånvaro.

Hemligheten bakom en hud som strålar inifrån är återfuktning. Upptäck den beroendeframkallande och uppfräschande gelcremen Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator från Clinique (några glossies får testa i månadens box!). Den härliga bästsäljande cremen hjälper huden att bevara fuktbalansen och ger en fuktkick som varar i upp till 72 timmar efter applicering – till och med efter ansiktstvätt!

Den uppdaterade formulan ger nästan dubbelt så mycket återfuktning i slutet av dagen jämfört med tidigare och passar alla hudtyper. Formulan baseras på en avancerad teknologi som underlättar för huden att skapa en egen vattenreservoar och fyller på huden inifrån för att låsa in fukten. Koffein triggar det egna fuktsystemet samtidigt som hyaluronsyra och aktiverat aloe-vatten ger en ytterligare boost.

Tips! Moisture Surge är mer än bara en vanlig ansiktskräm. Använd den på torra partier och ovanpå makeup för en extra fuktboost!Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...