Tips & Tricks

Get the look: Spring Blossom

Blomstrande vårlook som Helen Torsgården

Helen Torsgården är influencern som älskas för sin varma, jordnära personlighet och sina mysiga YouTube-videos om livet på landet av hundratusentals hängivna följare. Visste du att Helen även är utbildad makeupartist? Helen frontar månadens Glossybox Spring Blossom och inför fotograferingen fixade hon sin egen makeup. Så här gjorde hon!

 

KISSPROOF LIPPIES

”Saint Luxe Lip Liner Duo använde jag under fotograferingen. Jag applicerade först den ljusa färgen över hela läpparna och sedan den mörkare i ytterkant för att skapa mer effekt på läppen. Hållbar och lättmålad!”

Lip Liner Duo i de rosa nyanserna “Spring Rose” och “Pink Magnolia” från Saint Luxe (380 kr/2-pack) är ett fantastiskt härligt litet kit med två läppennor som kan användas separat eller tillsammans. Gör som Helen och skapa läppar med ombre-effekt genom att kombinera de två färgerna. Den vattenfasta och kyssäkta formulan stannar på plats hela dagen.

BLOSSOM KISSES

”Nagellacket från Nails.INC har en så fin rosa ton, precis i min smak och det passade perfekt till plåtningen.”

Alla glossies får testa Nails.INC Nail Polish ”Blossom Kisses” (135 kr/14 ml) i en ljuvligt sval rosa nyans, perfekt för en uppiggande vårmanikyr och blir pricken över i:et i varje look. Den hållbara formulan är lättapplicerad och framhäver dina naglar på bästa möjliga sätt.

BROWS ON FLEEK

”Pincetten kommer åt bra och är så fin i sin rosa färg!”

Hemligheten bakom perfekta ögonbryn? En riktigt proffsig pincett! Den här lilla godbiten i rosa gör det till en sant nöje (nåja) att plocka ögonbrynen. Pink Tweezer från Basic Beauty (190 kr/st) är enkel att använda och ultimat utformad med handslipad spets.

 

Upptäck månadens Glossybox med Helen Torsgårdens skönhetsfavoriter du med! Klicka här för att köpa boxen för endast 159 kr. 


*En prenumeration kostar 159 kr/månad.Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...