Intervju

Intervju: vi checkade in på The Winery Hotel med Paula Rosas

ALL EYES ON PAULA ROSAS!

Vi mötte upp bloggaren Paula Rosas på mysiga The Winery Hotel för en pratstund och härlig unboxing av All Eyes On Me. Upptäck boxen som innehåller allt du behöver för att glänsa lite extra!

Paula Rosas är 28 år och bor i Älvsjö, utanför Stockholm. Hon arbetar med sociala medier och driver en av Sveriges största bloggar: paulas.me och finns även på Instagram: @paulas_me.

Paula – du frontar vår marsbox. Vad är det bästa med Glossybox enligt dig?
– Det allra bästa med Glossybox är att det blir som julafton, varje månad! Skönhetsbranschen är i dag enorm och tack vare Glossy känner jag mig uppdaterad om det allra senaste. Jag har fått många, många favoriter tack vare innehållet i de olika boxarna jag fått genom åren.

Månadens tema är ”All Eyes on Me”. Det handlar om att våga ta plats och vara den du är. Vad gör du för att stärka din självkänsla?
– Jag har slutat att jämföra mig själv med andra men också lagt fokus på att vara självsnäll. Kritik och näthat möter jag dagligen i mitt arbete, och då känns det extra viktigt att jag är snäll och vän med mig själv.

Vad betyder skönhet för dig?
– Skönhet för mig är unik. Skönhet finns i mycket, och i varje enskild individ. Jag personligen föredrar en naturlig skönhet. Jag vill gärna förstärka mina egna drag och färger, än att måla bort och täcka.

Hur får du ditt härliga glow i huden?
– Hemligheten till lyster i hyn ligger i många av mina levnadsval. Jag tar dagligen aktiva val till att jag sover ordentligt, äter ordentligt, ger mig själv mental vila, återhämtar mig, ser till att hjärtat är glatt och gör mitt bästa för att undvika stress. Dagligen använder jag rengöringsprodukter, dag/nattkräm som återfuktar och när jag verkligen vill lyxa till det använder jag en guldmask.

Jag har slutat att jämföra mig själv med andra men också lagt fokus på att vara självsnäll.

Har du någon favoritprodukt?
– Jag har massor med favoriter! Jag är själv dålig på att ta reda på ”det senaste” och trender. Därför uppskattar jag Glossybox oerhört mycket. Just för att jag hela tiden får möjlighet att hitta nya favoriter. Jag är öppen för att testa nytt, men det enda i skönhetsväg som jag ALDRIG kommer att byta bort är mitt solpuder. Jag har använt Noubas solpuder sedan den dagen jag började att sminka mig.

Hur sminkar du dig till vardags och fest?
– Till vardags lägger jag en naturlig makeup med fokus på hy och ögonbryn. Solpuder, ögonbrynspenna och concealer. Till fest kör jag vidare på min vardagliga bas men adderar mascara, sotade ögon, eyeliner och alltid färg på läpparna. Röda läppar har blivit lite av mitt signum.

Du skriver en del om träning, hur började ditt träningsintresse?
– Mitt träningsintresse växte fram i takt med att jag blev en mamma och att barnen blev större. Jag kände ett stort behov av att hitta ytterligare en identitet och ett sammanhang där jag INTE var mamma. Träningen är min mentala paus. Där får jag andrum och blir tanklös, och det behöver jag för att fixa vårt konstant hektiska liv med många bollar i luften.

Vad är ditt bästa tips för att få in mer träning i vardagen?
– Mina allra bästa tips är att börja lugnt. Testa dig fram för att hitta träningsformer som passar just dig. Kanske få med en vän? Delad glädje är alltid dubbel glädje. Våga utmana dig själv och jämför aldrig dig själv i träningssammanhang. Man får inte glömma bort att även eliten en gång har varit nybörjare.

Vad är ditt bästa skönhetstips för andra mammor som kanske har ont om tid?
– Mitt allra bästa tips till mammor som har ont om tid med smått hemma, när varken sömn eller kost är i balans, är att dricka mycket vatten! Investera i ett bra, skonsamt solpuder. Bra rengöringsprodukter och ett fint läppstift när man vill känna sig lite festligare. Och torrschampo – det var min bästa vän under föräldraledigheterna, haha.

Vad gör du helst när du har lite lyxig egentid?
– Då stänger jag in mig i badrummet. Sätter på en podd, kör ansiktsmask, skrubbar kroppen och ligger i badet tills jag blir lika skrynklig som ett russin. Sist jag fick en barnfri tid gick jag och fixade mina naglar. Jag gillar verkligen känslan av att ha naglar on fleek!

STRÅLANDE EFFEKT

”Jag har under den senaste tiden studerat tekniker bakom en snygg ögonmakeup och har ÄNTLIGEN börjat få till det! Denna highlighterpalett använde jag både på ögonen och på partier i ansiktet som jag ville förhöja och ge lyster till. Har alltid tyckt om mina höga kindben och med lite extra lyster ‘poppade’ dem ännu mer.”

Alla glossies får testa Sleek MakeUP Highlighting Palette ”Solstice” (140 kr/st) med fyra nyanser av puder- och krämiga skuggor som kan användas både i ansiktet och på kroppen.

MASCARA-MAGI

”Wow vilken drömborste! Den formade borsten lyfte verkligen fransarna och på nolltid fick jag den där vakna blicken som jag dagligen strävar efter! Upplevde också färgen som extra svart vilket gör att jag ger mascaran pluspoäng.”

Black Magic Mascara från Eyeko (237 kr/ 8 ml) har en närmast magisk effekt på fransarna och adderar både volym och längd med en djupt svart färg. Den unika borsten ger fransarna ett rejält lyft. Alla får mascaran i månadens box!

 

Bli en glossie du med – klicka hem marsboxen för att testa produkterna. Pris: endast 159 kr/månad.

*En prenumeration kostar 159 kr/månad. Fotograf PERNILLA SJÖHOLM plats THE WINERY HOTEL thewineryhotel.se hår & makeup TOVE DALSRYD styling STINA LJUNGMARK kläder BY MALINA bymalina.se text STINA LJUNGMARKOlivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...