Tema

Coming soon: GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition!

En av våra mest hypade specialutgåvor någonsin är snart tillbaka: GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition lanseras 16 mars för alla prenumeranter. Förra året sålde påskägget slut på bara nio minuter – så det gäller att hänga på låset för att säkra ditt exemplar!

Årets sockersöta påskägg släpps i flera oemotståndliga pastellfärger och innehåller skönhet till ett värde över 1200 kr. Vi ger dig makeup och hudvård från välkända märken som Dermalogica, Essie, Clarins, Pixi by Petra och många fler.

Spoiler alert!

Fixa en poppande vårmanikyr med Essies härliga nagellack från den nylanserade serien Expressie, som torkar på bara en minut. Så söta att de nästan framkallar en sockerchock! 💅🏼🐰 Vi har valt ut våra absoluta favoritnyanser och gömt i GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition – låt äggjakten börja! Vilken nyans hoppas du på? (Du får en av sex utvalda nyanser).

Klicka här för att läsa mer!Olivia Sandström

Olivia Sandström

Skribent och expert


Olivia älskar för närvarande...